Forside Klummer Profetisk begejstring
Profetisk begejstring Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 11. oktober 2009 07:14


”Du må ikke afsky edomitterne, thi det er dine brødre.  Heller ikke ægypterne må du afsky, thi du har levet som fremmed i deres land.”  5.M.23:
7


Jeg  er imod en kortsynet  Israel-eufori gående ud på, at alt hvad Israel gør er fryd og gammen.  Nej, alt hvad der er begået af uret i verden, skal  de ansvarlige, inkl. jøderne, stå til regnskab for.  ”Befrieren skal komme fra Zion, Han skal fjerne ugudeligheder fra Jakob, og når jeg borttager deres synder, er dette min pagt med dem!”  (Rom. 11:26-27).  Her er tale om en fremtidig, messiansk og radikal, moralsk genoprettelse.


Men jeg er profetisk begejstret for jødernes messianske fremtid i deres forening med både deres land, som Herren kalder ”mit land” (Ez. 36:5) og med deres Messias.  Han kommer, siger den rettroende jøde.  Ja, Han skal komme igen, siger vi kristne.  Kun det lille ord ”igen” skiller os, sagde en jøde til mig engang.
Den jødisk-arabiske konflikt vil da blive løst.  Sammen med Ægypten og Syrien skal Israel ”være en velsignelse midt på jorden, og Herren selv skal velsigne dem med ordene:  ”Velsignet være Ægypten, mit folk, og Assyrien, mine hænders værk, og Israel, min arvelod!” (Es. 19:24-25

 

Lad os fylde os med samme profetiske Ånd og således blive endnu gladere for Kristi evangelium og dets ultimative opdrag!


-jn-

3.4.09

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)