Forside Klummer Vind dem for dig selv – og så for Kristus!
Vind dem for dig selv – og så for Kristus! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 11. oktober 2009 05:44


”Således ville vi af inderlig kærlighed til jer giver jer ikke alene Guds evangelium, men også vort eget liv, thi I var blevet os kære!”  1.Tess.2:8


Prøv at sætte dig i en ikke-troendes sted.  Hvordan vil du nå ham/hende?  Ved at lægge en evangelisk traktat i postkassen?  Ved at skrive en debatartikel?  Ved at holde en tale i et missionshus, hvor kun kristne kommer?  Tale i radioen?  Eller…?


De ikke-kristne ser TV m.m.  De  hører om religiøse sekter og deres fanatisme, og så kommer du med en kristen tryksag.  Hvad sker?  Du slås øjeblikkeligt i hartkorn med religiøst galskab.

En mand, jeg mødte en morgen, fik mit  kort i brystlommeformat.  Dets korte budskab er nærmest i telegramstil og har et smukt lay-out med  både dannebrog og de nordiske flag.  Han så et øjeblik på det og spurgte så:  Hvilken sekt?  ”Hvorfor spørger du?”spurgte jeg.  ”Jamen, der står jo nogest med Jesus Kristus!


Pointet er, at du selvfølgelig kan og bør bruge det trykte ord og andre medier, men kun i forbindelse med dit eget liv.  Du må selv være til stede. Den personlige kontakt må være dér.  Den gamle sjælevinderregel gælder stadig:  ”Vind dem for dig selv – og så for Kristus!”


At vinde mennesker, indebærer altså et liv.  Dit og mit liv med alt, hvad det indebærer.  Det er hverken en ekspeditionssag el.  blot et forretningsanliggende.


-jn-

2.4.

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)