Forside Artikler Jesus – ”denne bedrager”
Jesus – ”denne bedrager” Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 10. oktober 2009 17:51


”Denne bedrager sagde, mens Han endnu levede:  Efter tre dages forløb opstår jeg…”  Matt. 27:63


En af mine ikke-troende, velskrivende opponenter kalder i en af de offentlige spalter Bibelens vidnesbyrd for ”et gigantisk bedrag”.  Jeg har bedt ham vise mig, - thi det er mig, han skriver til - hvordan han ved omhyggeligt selvsyn er nået frem til denne bombastiske konstatering.


Ærlige bibellæsere, både venner og fjender, véd, at Bibelens hovedperson er Kristus, som identificerede sig selv med Bibelens ord ved sit hyppige ”Der står skrevet…” og slog fast: ”Skriften kan ikke omstødes”  (Joh. 10:35).  Alligevel kaldes Bibelens vidnesbyrd om Ham for et ”gigantisk” bedrag.


Denne ”bedrager” gjorde dog kun godt.  Hans spørgsmål el. svar var så rammende, at selv de skarpeste og mest perfide modstandere var afvæbnet. ”Aldrig har noget menneske talt, som dette menneske taler”, sagde de (Joh. 7:46).  Alligevel afvistes Han som bedrager. Se Matt. 27:63.


Den ikke-troende vælger sin ikke-tro uanset hvad.  Et andet liv el. andet livsvalg vil være umuligt.  Men sandheden er, at den ikke-troende kan ikke tro, før han omvender sig til sandhedens Gud.  Da først sker dette mirakel:  ”Hver gang en omvender sig til Herren, tages dækket bort!”  (2. Kor. 3:16), dvs. det vantroens dække (eller tågeslør), der hindrer ham i at anerkende Jesus som den, Han er: Guds Søn og det moderne, fortabte menneskes eneste, troværdige og personlige Frelser for tid og evighed.


-jn-

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)