Forside Artikler Fra skærsild til paradis
Fra skærsild til paradis Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Fredag, 17. november 2017 12:25


"Til fred blev mig det bitre, ja det bedre! - Og du skåned min sjæl for undergangens grav.." Es. 37:17, no./da. ovs.

Min historie ligner nok din, hvis også du har været gennem en prøvelsens "skærsild" og derefter landet i "paradis" i Herrens nærhed.

Det begyndte d. 7/11  med hasteindlæggelse (blodprop) og de næste ca. 9 t. var min skærsild.

Idag gennemførtes en vellykket  ICD-operation (en "stød-pacemaker) af en dansk/norsk læge, og nu er jeg i paradis.  Hvis natten går godt uden blødninger, udskrives jeg imorgen, lørdag.

Paradis ja, men de 12 dage har også været selvransagende, så på den måde er "skærsilden" blevet forlænget a la 1.Pet. 4:17. Men samtidig tror jeg min situation "snarest har fremmet evangeliet", Fil. 1:12, og en årle morgen Ånden tilhviskede Ånden mig, at jeg skal "vedblive at leve og være hos jer alle til jeres fremgang og glæde i troen ud fra v. 21-26.

Mange naturlige, spontane vidnemuligheder har tilbudt sig, så det er lige før, jeg ikke bliver ked af det, hvis de beholder mig lidt endnu."

Nogle minutter inden jeg satte mig ned for at dele disse glæder med jer, dumpede jeg ned i et besøgende selskab fra Kurdistan.  Søde, søde mennesker, bosat i Tyskland, så jeg "gav den" på tysk og kendte en usigelig stor glæde derved.  De sagde, de senere vil besøge os i Næstved.

En nabopatient er professor i et el. andet naturvidenskabeligt.  Han smilede, da jeg sagde til ham:  "Du er meget heldig, for du har nu mødt en mand, der kender selve Kilden til denne viden!"  Vi mødes senere.

En anden nabopatient (Alf) er norsk og kunne give mig sit selvoplevede Kristus-vidnebyrd.  Han var også glad for at høre mit.  Folow-up følger.

Og sådan kunne jeg blive ved i det uendelige her fra dette jordiske paradis "i det himmelske" herligt båret oppe af den herliggjorte Herre Jesus.

Lægen, som opererede mig imorges, er dansk/norsk, så vi havde meget at tale om, mens han mingelerede med mig.  På et tidspunkt skulle jeg ligge helt stille, og da sang jeg uden at provokere "Gud skal alting mage..." af min ven Brorson.  Men han er selv for længst oppe i paradiset hos Herren.

Roskilde, d. 17.11.17 - jn

 
Copyright © 2018 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)