Forside Klummer De helliges samfund - en dyrebar gave
De helliges samfund - en dyrebar gave Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 10. oktober 2009 17:28

Jørn, der er en gæst til dig!”  Min kone kaldte på mig fra en netop overstået middagssøvn igår.  En kristen ven fra Esbjerg, som jeg kun kendte af navn, stak hovedet indenfor under et kort besøg på egnen.


Der var straks hjertelig kontakt over en kop kaffe.  Det slog mig bagefter, hvilket forunderligt Åndens samfund, vi oplevede under besøget uden en masse svulstige el. ”overåndelige” ord, -  alligevel flød ”olien”.  Se  Salme 133.


Denne åndelige livsforbindelse er mærkbar mellem genfødte troende.  1. Joh. 5:1:  ”Enhver, som tror, at Jesus er Kristus, er født af Gud, og enhver, som elsker Den, der fødte ham, elsker også den, som er født af Ham.” .  Så enkelt er det.  Der står ikke:  ”Den, som tror den og den trosartikel el. det og det dogme…”


”Jeg vil så gerne have samfund med dig”, sagde en søn til sin far, som svarede ham:  ”Samfund er ikke noget, vi kan lave.  Enten har vi det, eller også har vi det ikke, thi:  ”Dersom vi vandrer i lyset, ligesom Han er i lyset, så har  vi samfund med hverandre,og Jesu, Hans Søns blod renser os fra al synd.”  1.Joh. 1:7.


Faderen, som jeg godt kendte, havde ret. Vi kan ikke snakke os til det.  2 ting er nemlig alt afgørende: at være født af Gud (født på ny) og så vandre i lyset.  Der findes ingen ”smart” genvej til åndeligt fællesskab, som alene er et Åndens værk.
-jn-
-
24.3.09

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)