Forside Klummer Sælger eller loge-bror?
Sælger eller loge-bror? Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 10. oktober 2009 17:22


”Vi må sælge evangeliet”, sagde Billy Graham udæskende til kristne ledere i Kbvn. for mange år siden.  Et sådant Billy Graham-citat forarger nok nogle, men burde ikke gøre det.


B.G.  mente  blot, at Kristi glade sendebud har noget at fare med.   En forkynder i England sagde engang til mig, at i virkeligheden burde enhver prædikant først være sælger. Af  verdsligt salgsarbejde, kan vi som evangelister nemlig lære meget.


Vore talenter er forskellige, og der er heldigvis mange måder at formidle evangeliet på.  Men sigtet er det samme.  Til en nabo, jeg just bød på kaffe sagde jeg:  ”Er du klar over, at denne samtale er den vigtigste i hele Næstved!”  Jeg kendte pludselig selv en stor indre glæde og ”stolthed” ved at samtale om evangeliet.


Der er ikke mange kristne, som skriver i min lokale avis, og når de endelig gør det, er indholdet ofte ”tandløst” uden  Kristus, men dog med en masse om moral og politik.


Vi er hverken loge-brødre, selskabspapegøjer, verdslige debattører el. hyggeonkler.  Vi er heller ikke plagiater af mr. Graham, men hver på vor måde dog Kristi ufuldkomne, men glade sendebud.  2. Kor. 5:20.


-jn-

23.3.09

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)