Forside Artikler Derfor er jeg "pro"!
Derfor er jeg "pro"! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Torsdag, 21. september 2017 23:09Jeg er pro-Amerika.  Den bemærkning  kan kun være subjektiv ud fra den erfaring, jeg gør - aktuelt og konkret.  Frihedsgudinden ved  N.Y´s havn svæver ikke højt oppe uden jordforbindelse.

Jeg er pro pga friheden til at forkynde evangeliet.  Jeg véd godt, der i USA findes en voksende, ateistisk flanke, der ser rødt, når Bibelen er fremme (fx ved præsidentindsættelser), og når skolebørnene i kor erklærer deres troskab til grundlovsordene::  "Een nation under Gud..."

Som fx idag, da jeg besøgte en kristen friskole, som havde et stærkt, evangelisk udtryk i fx glade sange.  Og så kom også troskabserklæringen.  Som noget nyt oplevede jeg også, at de erklærede troskab mod deres kristne flag som stod næsten side om side med "Stars and Stripes" i deres dejlige store "chapel", hvor jeg var gæstetaler a 2 omgange.

Børnenes engagement, entusiasme og iver efter at svare på spørgsmål og lytte intenst til ordet, - flankeret af super positive lærere - rørte mig næsten til tårer.  Da måtte jeg sige til min svigersøn, Ian: "Her er endnu en stærk grund til,  jeg er pro-Amerika!"  (Og tænk så på det forfærdelige, åndelige fængsel el. torturkammer, Nordkorea fx befinder sig i.)

Selvom jeg ikke er herovre i noget politisk ærinde, kunne jeg ikke dy mig for at lytte til Trumps FN- tale.  Trods hans syndige fortid, som han nok idag beklager, oplevede jeg en modig og up-to-date statsmand.  Men i DK rakkes han ned af en stort set venstre-orientere!, ateistisk presse .

Men nu ikke mere politik.  Evangeliet står øverst på vor agenda.  Alle eleverne fik mit  "gopel card" som varigt minde.  Intet religiøst politi er efter os, ligeså lidt som det er det i Danmark.  "Eet gør jeg, sagde Paulus.  Måtte dette evangeliske "ene" besjæle os i DK og USA, mens tid er.

Yakima, WA, USA, 22.9.17

 
Copyright © 2018 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)