Forside Artikler DK på skamløshedens landkort
DK på skamløshedens landkort Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 21. august 2017 06:02


-  men stadig indenfor evangeliets rækkevidde!

Har den massive opbakning til homo´ernes "Copenhagen Pride" i alle hjørner af DK bragt os kristne i defensiven el. helt lukket munden på os?

Vi kan læse om mindst 2 ev.-lutherske kirker, som har holdt såkaldt "Pride-gudstjenester" for yderligere at cementere gudsbespottelsen.  De homoseksuelle håber el. forventer senere at kunne fejre deres oprør mod Gud og Hans hellige ord som en verdens-festival med Danmark som værtsland, hvad der for alvor vil sætte DK på skamløshedens landkort.

Det nytter ikke, min kone og jeg snart rejser til USA, hvor homo´erne jo også har frit spil -  nogle steder mere end andre steder - for denne "unaturlige utugt" (1. Tim. 1:10)  har forlængst og overalt fundet sine overkåde platforme, som ingen præsident kan dæmme op for.

Vi besøger derfor en nation, som sammen med mit eget land og hele den vestlige verden går mod "straffen på dommens dag"  (2. Pet. 2:9), hvis udsættelse alene skyldes Guds langmodighed, "da Han ikke vil, at nogen skal fortabes, men at alle skal nå til omvendelse"  (2. Pet. 3:9).

Med dette evangelium møder vi  både USA og DK, men ikke som et "flødeskums-evangelium" med en sødladen glasur uden Guds hellighed og omvendelsens "must".  Ak, herom tier kirkerne stort set.  Gør vi også?

"Den prædikant vil jeg gerne ligne", husker jeg min ven, Rolf Svindland, engang sagde på et møde i Kbvn., da han læste op for os Paulus´ ord om, at han ikke ville vide af noget andet end korsets evangelium, da han med frygt og bæven vovede sig ind i den homosex-betændte by, Korint.

I den ånd vil jeg ved Guds nåde gå i apostlens fodspor .  Jeg er ikke alene.  Der er brødre, "som er sammen med mig" (Gal. 1:2, norsk ovs.) til lands, til vands og i luften. I det ærinde bytter jeg ikke med nogen jordisk fyrste.

21.8.17 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)