Forside Artikler Modstand mod homosex en tabersag
Modstand mod homosex en tabersag Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Onsdag, 16. august 2017 05:21

(Bragt i avisen "Sjællandske" d. 16/8.17 i denne opsætning)

Guds ord

Jeg indrømmer det blankt.  I min modstand mod homoseksualitet har jeg og Paulus  -og Bibelen iøvrigt - en tabersag.  Denne udtalelse er foranlediget af den annoncerede "Copenhagen Pride", hvor også vor kristne statsminister  deltager for med autoritet at markere regeringens sympati for sagen som en menneskerettighed.

Min modstand bygger bl.a. på Rom. 1:27, hvor homoseksuel praksis uden omsvøb nævnes som "skamløshed" og "forvildelse".  Mange andre steder kunne anføres.

Jeg søger forgæves støtte hos de gejstlige, for de bifalder jo over en bred bank homovielser og køber ikke den med, at homosex er imod Guds ord.  For som en lokal sognepræst sagde:  "Hvem siger, det er Guds ord?"  Underforstået:  Hvem siger, Paulus taler Guds ord?

Lægger ingen for had

Lad mig dog slå een ting fast:  Jeg lægger ikke de homoseksuelle - eller nogen anden minoritet  -  for had.  De er ligeså meget omfattet af forsoningen og Kristi tilgivende kærlighed som vi andre. Men jeg bedrøves over, at  statsministeren ved sin deltagelse åbenlyst vil promovere den praksis, som Bibelen kalder skamløshed.  Men indrømmet, slaget er tabt.  De homoseksuelle har vundet i menneskerettighedernes navn.  Både i Danmark og i snart hele verden.

Jørn Nielsen, H.C. Lumbyes Vej 159A, Næstved

 
Copyright © 2018 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)