Forside Artikler Om det så var selveste Antikrist, der var statsminister...
Om det så var selveste Antikrist, der var statsminister... Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 12. august 2017 13:40Vi må gå ud fra, at det bedrøver alle Kristi efterfølgere, der har lært at tage Guds ord alvorligt, at vor regeringschef, statsministeren, har besluttet at deltage ved det såkaldte "Copenhagen Pride" for at markere regeringens og dermed nationens skamløse bifald til homoseksuel levevis.

Så vidt er det kommet.  Vi er hastigt på vej mod afgrunden og Guds retfærdige om.  Gode kræfter gik til domstolene for at få blotlagt dette trods mod Guds ord og den kirkes bekendelse, som grundloven støtter.  Men  dommerne har kirkens gejstlige i ryggen, som er tilfredse med  statsstøtten til kirken, sådan som den ser ud idag og ikke som den var.


Om det så var Antikrist selv, der var regeringschef, ville regeringen stadig påberåbe sig sit "kristne grundlag", og den modbydelige homo-vielseslov ville prælaterne stadig kalde "kristelig".   Henvises der til Guds ords klare tale, affejes vi med, at det gælder ikke idag, og at det iøvrigt er tvivlsomt, om  Paulus´ klare alvorsord mod homosex virkelig er Guds ord.

Min nærmeste medarbejder og tamilske ven, Alan, fortalte, at han engang udvandrede fra det klasselokale, hvor han som nydansker skulle oplæres, fordi de var tvangsindlagt til at høre på en homoseksuel gæstetaler, der skulle fortælle om, hvor dejligt det var at være homo.  Alan fik en streng irettesættelse af læreren, der lod ham forstå, at han ville blive bortvist, hvis en sådan "uhørt opførsel" gentog sig.

Men Alan og jeg lægger ikke homo´erne for had, selvom vi udtaler Guds dom over denne skamløshed (Rom. 1:27).  Også de homoseksuelle skal høre evangeliet, som det skete på Paulus´ tid i fx den homoseksuelle by Korint, hvor der vitterligt var homo´er, der omvendte sig.  1. Kor. 7:11.
 
Vi går ikke til vore domstole, for Guds dom er afsagt, og Hans ultimatum til en fortabt verden, hetero- såvel som homoseksuell, er evangeliet.  Et troværdigt, selvoplevet Kristus-vidnesbyrd bevarer os i sund, åndelig balance og fra at blive fordømmende moralister i stedet for evangelister.

12.8.17 - jn

 
Copyright © 2018 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)