Forside Artikler Jeg valgte ikke at smække døren i!
Jeg valgte ikke at smække døren i! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 06. august 2017 07:11


Ligesom jeg var på vej ud af døren til min gåtur i det fri, ringede det på døren, og 2 unge Jehovas Vidner, 2  drenge i 16 års alderen, begyndte deres "salgstale". Jeg kunne ikke stå for dem og bød dem indenfor og droppede dermed min tur.

"Nu skal I bare høre, hvad I ikke er vant til, når I ringer på hos folk!"  Jeg beroligede el. overraskede dem med, at jeg var godt kendt med J.V., og foreslog at fortælle, hvordan jeg blev kendt med vor Herre Jesus Kristus.

Jeg fyldtes med stor glæde ved at praktisere et af Lina Sandells sangvers, som jeg har gjort til en "vidne-parole" i mit liv:

Sig dem blot, hvad du har fundet,
tal blot om, hvad selv du så,
om Hans nåde uden lige,
kærligheden til de små!


Min kone bød på forfriskninger, og de fik min "historie". Undervejs citerede jeg  gode bibelord, som jeg bad dem læse højt for mig fra deres bibel, som var et lille i-phone apparat, men det var yderst effektivt, og jeg glædede mig over at høre Guds ord oplæst fra en i-phone.

De hørte om glæden ved at kende en levende, opstanden Herre, og jeg fortalte dem om morfars dødslejeord på Frbg. Hospital:  "Der er lys bagved, der er lys i midten, og det er lys forude!"  Jeg spurgte dem, hvad de mon mente, det betød?  Det svarede de forbavsende korrekt på.

"Jeg har ikke noget imod navnet "Jehova" eller "Jahve", sagde jeg.  I har idag i virkeligheden besøgt et "Jehovas vidne"!  De smilede og fik naturligvis mit "gospel card", som jeg bad dem passe godt på.  De måtte videre, men ordet var blevet sået.   Og mine bønner fulgte dem.

Verset, jeg citerede, er fra den svenske sangforfatter Lina Sandells dejlige sang "Lev for Jesus, det er livet.."  Syng den gerne sammen med mig og tænk på de linjer, jeg nævnte.  Og gak så hen og gør ligeså. Ja, når det fx ringer på din dør - og ellers!

  6.8.17 - jn


 
Copyright © 2018 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)