Forside Artikler På Starbucks i Næstved
På Starbucks i Næstved Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Tirsdag, 27. juni 2017 00:30


Jeg undte mig selv en kaffepause på Starbucks på Næstved Storcenter. En af de kvdl. ansatte var ved at rydde op på bordene.  "Du ser flittig ud", smilede jeg, "hvornår er det fyraften?" -  "Det er det "allerede" kl. 20:30", smilede hun tilbage, lidt muntert ironisk,  dvs. om 4 t., kunne jeg forstå.

Jeg spurgte efter deres leder, Maria, men hun var udlånt til en ny afdeling i Kbvn., men ville være tilbage i sept..  "Men da er jeg i USA!". -  "Men du kommer vel tilbage?" spurgte hun vantro. -  "Ja,  jeg skal bare over og hilse på Starbucks derovre", beroligede jeg hende.  Hun hed Sheena, havde kraftige tatoveringer på hænder og arme, og er pæredansk.

Hun ville pludselig gerne snakke.  "Er der noget med, at du er Jehovahs vidne?" spurgte hun.  "Nej, det er jeg ikke.  Jeg er ikke fra en bestemt kirke eller sekt."  -  "Jamen, hvad er du?"  Jeg havde åbenbart været samtaleemne blandt personalet og svarede:  "Jeg er en ufuldkommen efterfølger af Jesus Kristus!" -  Sheena fortalte, at hun ikke kunne sige, hun troede, "men jeg tror, der er "noget", men jeg véd ikke, hvad det er!"

Jeg tænkte  på en lign. situation i Ap.G. 17:23, og jeg fortalte hende, jeg idag er sendt på hendes vej for at oplyse hende, hvem dette "noget" er.  Der var nu åbnet op for en fin, fin vidnemulighed.  Hun fortalte om sine 3 små børn og en 4., som er på vej til nov., og jeg fortalte hende, hvordan Herren havde fundet mig som ung.  "Jeg tror ikke på tilfældigheder", sagde jeg, "du har mødt mig for at jeg skal fortælle dig, at som den gode Hyrde fandt mig,, vil Han også finde dig, hvis du vil lade dig finde af Ham!"

Sheena fik mit lille "gospel card" med dannebrog på, og jeg fortalte, hvordan dette kort var blevet til efter et besøg på en skole  i USA.  "Det vil jeg studere nærmere", sagde hun og måtte nu skulle tilbage til arbejdet.

Jeg slugte min efterhånden halvkolde kaffe, men frydede mig over, på falderebet til vor afrejse til Norge, at have haft en super anledning til at bringe Kristi nærhed med mig til endnu en fortabt sjæl.
27.6.17. - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)