Forside Artikler Om at åbne Bibelen og forkynde ud fra den
Om at åbne Bibelen og forkynde ud fra den Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Onsdag, 31. maj 2017 08:35


"... et lys, der skinner på et mørkt sted..."  (2. Pet. 1:19)

Vi præsenteres, som et af tidens tegn, for mange "profetier", som ikke holder vand, og som får "den røde lampe" hos nogle af os til at lyse.

Fx "profeteredes" der om præsident Trump, at han ville blive en ny kong Kyros, denne salvede persiske fyrste, som er nævnt over 30 gange i Bibelen i forbindelse med jødernes frelse.  Han er endda nævnt med navns nævnelse 150 år før, han blev født!

Men Trump er ikke nogen Kyros.  Bladet "Udfordringen", som ellers tidligere havde trykt en "stærk" profeti om Trump i den rolle, trækker nu i land, idet dets faste, ugentlige skribent Iben Thranholm tager afstand fra Trump.  Der er således nogle, der nu bør få "røde ører".  Men han er lovligt indsat og vi skal bede for ham og andre styrende. (Tim. 2:1-5).  Med den indstilling rejser jeg senere på året til familien i USA - det land, jeg trods alt elsker.

Denne klumme er ikke om Trump, men snarere med den åndelige dømmekraft, Herren skænker os, om at være på linje med den forkynder, som Dwight L. Moody efterlyste før sin død i dec. 1899, "der åbner sin Bibel og forkynder ud fra den!"

De troende, der upåagtet sætter sig ned sammen og åbner Bibelen under Helligåndens vejledning med bønnens fællesskab  følger ikke bare med tiden, men er foran tiden og er mere ajour end letkøbte "profetier", som ikke holder vand!

På den måde bliver Bibelen mere end en "tekstbog" til teologisk brug, men både "levende vand" og "lys i mørket!".  Husk, vi elsker ikke Jesus mere end vi elsker Bibelen!


Nedprioritering af Bibelen og åndelig vankundighed om, hvordan Herren ønsker den læst og "implementeret" i vort liv, er utvivlsomt årsagen til den åndelige forkrøblethed, der råder iblandt os.  Men sådan behøver det ikke at være, i hvert fald ikke hvis det står til Herren!

31.5.17 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)