Forside Artikler På klippegrund med Ordet alene
På klippegrund med Ordet alene Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Torsdag, 11. maj 2017 07:36



Donald Trump blev i visse kredse hyldet som profetisk svar på det åndelige kaos, som De ikke-Forenede Stater befinder sig i.  Flere "profetier" blev udtalt gående ud på, at Trump  ville blive en moderne kong Kyros, som med navns nævnelse er nævnt flere steder hos profeten Esajas ca. 150 år før han blev født.

En sådan præsident bli´r Trump også, profeteredes der.  Mange el. nogle kristne jublede, for nu skulle de ikke mer døjes med et Obama-styre, som skamløst forsvarede de homoseksuelle "livsværdier" på linje med så at sige resten af verden, herunder, ak, også DK og EU.

Men hvad er reelt sket?  Har Trump taget et åbent standpunkt mod homosex?  De kristne bedrøves, når man nu kan man læse:

"Realize that Trump campaigned in favor of religious freedom, but he was still in favor of most of the homosexual-transsexual agenda"  - med andre ord:  Nok taler han om religiøs frihed, men forsvarer samtidig den homoseksuelle og transseksuelle dagsorden.

Nej, istedet for at lytte til selvbestaltede profeter, er vi på sikker grund med Guds ord, som forkynder, hvordan vi skal stille os til vor tid og al lovlig øvrighed.  De klare ord fra 1. Tim. 2:1-4 skal ikke at "spædes op" med andet grumset kildevæld (falske profetier).  Følger vi disse Guddomsord er vi på klippegrund med samtidig et lidenskabeligt evangelisk motiv for at fremholde evangeliet om genløsningen i Jesus Kristus som "vidnesbyrdet i den dertil bestemte tid" (v. 5-6).  Dvs. også i vor tid.

Der er godt nok åndelig kaos i USA, men det behøver der  ikke være hos Guds folk, når vi tager Hans ord alvorligt, thi hvor Guds folk er, er der lyst (2.Mos.10:23), ikke kaos! Ja, sådan siger vor Frelser:  "Jeg er verdens lys;  den, som følger mig skal aldrig vandre i mørket, men have livets lys!"  Og det uanset, hvad magthaverne måtte hedde!

Hvis jeg talte m. Trump på tomandshånd, vil han nok være enig med mig, men jeg må forstå, at han ikke kan regere udenom kongressen, som følger opinionens krav angående homosex som en menneskerettighed.

11.5.17 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)