Forside Artikler Sandwiches og "brødsbrydelse"
Sandwiches og "brødsbrydelse" Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 06. marts 2017 03:59

Sandwiches og "brødsbrydelse"

"Nu minder du os om en kær, amerikansk gæst, der morede os lidt med hans fantasifulde sandwiches med alt muligt pålæg blandet sammen!"   Vor tamilske ven, Alan, gjorde det samme, og vi måtte smile.

Men ellers havde vi travlt.  Efter dette muntre måltid måtte vi hen at afslutte en bilhandel. Kristi fred rådede( Kol. 3:15) i den sag, og Alan er snart atter mobil.  Ja, selv den velsignelse blev ikke nægtet os.

Solfrid kørte, og jeg slappede af som passager med Alan på en bagsæde-konference på vej med Alan hjem til Vallø. Efter nogle nødvendige madindkøb landede vi omsider i Vallø.  Indkøbene tog tid, så jeg fik mig imens en (velfortjent?) lur på parkeringspladsen.

Vi besluttede at tage hurtigt hjem.  Men lidt indenfor måtte vi da til jubel for de små fulde af "liv og glade dage".  Jeg sagde til Nataniela (3):  "Du er en skattepige!"  Hun svarede med tillærte danske ord: "Ja, det er jeg!"

Og så kom det rørende!  Alan og hans smukke kone, Jessika, havde gjort forberedelse til det, vi kalder "brødsbrydelse".  En bakke med små glas og et brød var stillet frem.  De livlige børn blev forunderligt stille under denne handling, der ihukommer, hvad vor Frelser har gjort for os.

Mit hjerte var rørt.  Jeg talte engelsk pga. Jessikas lillebror, som p.t. bor dér.  Børnene forstod nok ikke meget, men at de var så stille, tydede på, at de nok fornemmede "et el. andet", og de insisterede på at bede på deres uforståelige volapyk-sprog.  De slutter ikke bønnnen med at sige "Amen", men med et begejstret "tak".  Herligt og utraditionelt!

En vigtig aftale blev truffet.  Vi vil nu samles fast skiftesvis i vore hjem.  Alan og jeg har betalt hver vor høje pris pga. Guds ord, men fællesskabet m. den åndelige familje ud fra Mt. 18:20 opvejer alt!

6.3.17 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)