Forside Artikler En modig imødegåelse i Sikkerhedsrådet
En modig imødegåelse i Sikkerhedsrådet Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Tirsdag, 14. februar 2017 16:24



Israel, det blomstrende "figentræ"  (i Luk. 21:29),  er mit eneste "alibi" for politisk interesse pga. dets rolle i Guds frelsesplan.

Danny Danon, Israels faste FN-repræsentant, imødegik ifg. "Karmel Israel Nyt" Sikkerhedsrådets resolution i dec. 2016, der uden USA-veto fordømte de israelske bosættelser.  Han sagde bl.a.:

"I stemte for at fordømme staten Israel, fordi det bygger sine hjem.  I stemte for at forbyde os at bygge i vor historiske hovedstad, Jerusalem, som er selve vor sjæl.

Hvem gav jer en sådan ret?  Vil dette råd forbyde andre at bygge i sine hovedstæder?  Ville I forbyde franskmænd at bygge i Paris?  Eller russere at bygge i Moskva?  Ville I forbyde kinesere at bygge i Peking?  Eller britere at bygge i London?  Eller forbyde USA  at bygge i Washington?"

Danny Danon havde Det gamle Testamente liggende synligt fremme på sin pult, mens han talte, for at ingen skulle være i tvivl om, at han repræsenterede det gamle jødiske folk med Herrens løfter til pagtens fædre.  "Denne hellige bog dækker 3000 års jødisk historie, som ingen kan ændre", sagde Danon, da han sluttede sin modige tale i frontalt sammenstød med Sikkerhedsrådet.

Men...der vil ingen hjælp være at hente i det anti-israelske FN.  Ej heller hos EU.  Hele verden vil som forudsagt vende sig imod jøderne.  Dog har Trump lovet at støtte Israel og flytte ambassaden til Jerusalem fra Tel Aviv.  Det bliver spændende, men alligevel vil også USA en dag vende Israel ryggen sammen med "alle folkeslag"  (Zak. 12:2), indtil Herren selv og suverænt vil stride for den rest, som har omvendt sig til vor Herre Jesus Kristus, deres sande Messias  (Zak. 12:10)

Det er  dette evangeliske slægtsskab "in spe" med Israel, der giver os, jødernes sande venner, ekstra frimodighed  til at forkynde evangeliet som en mere og mere kaotisk verdens eneste håb.  Og det var præcis, hvad Billy Graham gjorde, da Churchill i en audiens i 1954 spurgte ham, om han  øjnede noget håb for verden?

14.2.17 - jn



 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)