Forside Klummer Hvilken Jesus?
Hvilken Jesus? Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 10. oktober 2009 12:24


”Hvis der nemlig kommer nogen og prædiker en anden Jesus end Ham, vi prædikede….finder I jer kønt i det.”  2. Kor. 11:4


Thomas J. Watson, IBM´s fantastiske grundlægger, advarede sine medarbejdere mod  mod at lancere tanker, som blot er tankeløse efterligninger, og som han på engelsk kaldte ”counterfeit thoughts”.


Som ung IBM-medarbejder tænkte jeg:  ”Jamen, sådan er det jo også på det åndelige område.”  Du kan ikke nævne noget kristent sandhedsbegreb, som vor sjælefjende ikke efterligner.  Taler vi om ”fællesskab”, ”nådegaver”, ”ny fødsel”, ”lovsang”, ”glæde”, ”ledelse”, osv., gør han det samme, ja allermest, når det gælder det dyrebare navn, som vi elsker over alt: Jesus.


Francis Schaeffer reagerer i en af sine bøger kraftigt imod misbrugen af navnet ”Jesus”.  Apostlen talte om ”en anden Jesus”.  Den bekendende kristne menighed står midt i et sådant ”Jesus-flop”.  Der skriges skingert på ”Jesus” uden der nødvendigvis er tale om Bibelens Frelser og Herre.


Men…vi skal ikke kaste barnet ud med badevandet.  Vi har da så meget mere grund til frimodigt at proklamere evangeliets Herre Jesus Kristus til lands, til vands og i luften.  Som en har sagt:  ”En ret forkyndelse af Kristus bevarer dig fra alle vranglærdomme.”


-jn-

 

2.3.09

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)