Forside Artikler Lyver Trump?
Lyver Trump? Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 23. januar 2017 09:01


Ja, siger en samlet presse, som ved luftfotos kan "bevise" at  der slet ikke kom så mange mennesker til hans indsættelse som ved Obamas i 2008.  Vi umælende TV-kiggere tabte vejret  et øjeblik.

Blev de taget kl. 6 eller 9 om formiddagen - eller ved middagstid - eller kl. 4 om eftermiddagen?  Hvorfor er billederne ikke klokkeslet-angivet, som man ellers gør med billeder nu til dags?  Er der tale om billeder, der slet ikke er taget ved selve indsættelsen? 

Det såkaldte "National Park System" har forudsætninger for at give et ret pålideligt køn, men nægtede at frigive sine beregninger.  Hvorfor mon?  Virker ikke den vægring nok så afslørende?

Trump er selvfølgelig ikke så dum, at han med et pokerfjæs siger til sine rådgivere:  "Nu vil jeg stikke befokningen en løgn og håbe, de hopper på den!"  Nej, han var vel informeret om den stedfundne manipulation og kunne derfor lade sin pressesekretær fortælle om den.

Men ak, medierne troede på "beviserne" og har skadefro bragt dem på TV-skærmene og i aviserne.  Og som små kattekillinger lapper den manipulerede befolkning historien i sig som var det den sødeste mælk.  Eller gør den?

Det er dog ingenting mod den løgn, en forført tilhængerskare af  en demagogisk Antikrist en dag vil tage imod med kyshånd.  2. Tess. 2:11-12.

23.1.17 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)