Forside Artikler "Jerusalem - den store Konges by!"
"Jerusalem - den store Konges by!" Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Tirsdag, 17. januar 2017 09:13



Dette udtaler den store Konge, vor Herre Jesus Kristus (Messias) i Mt. 5:35.  Hvis en EU-parlamentariker med fasthed i stemmen ville gentage dette Guds ord i parlamentet, ville han sandsynligvis blivet buh´et ud.

Mit eget, dyrebare fædreland, hvis guldalder-digtere ellers har beriget min skoletid, og hvis salmedigtere (fx Brorson og Grundtvig) er i verdensklasse, har solgt sin sjæl til et Israel-fjendtligt EU, selvom der hyklerisk er brystsvage, konservative røster, der - uden det koster dem en pind - tilstår Israel retten til at forsvare sit land.  Tomme, tomme ord!

Som mange véd, er byen Jerusalem nævnt godt 700 gange i Bibelen, men ikke een gang i koranen.  Alligevel gøres der nu et stort nummer ud af at udråbe Øst-Jerusalem som palæstinensernes, Israel fjenders hovedstad.

Men skal vi tage Trumps moderklæring for pålydende, vil han det anderledes.  Om han kender til Mt. 5:35 eller har rådgivere, der gør det og tager Jesu ord alvorligt, véd vi ikke.  Men een ting véd vi.  Det land og den enkeltperson, der tager Bibelen og Guds løfter til jøderne alvorligt, kan ikke undgå at blive berørt af den velsignelse, der følger med.

Det gør ikke nogen Israelven til et frelst menneske, for frelsen er kun at finde i Jesus Kristus og i troen på Ham, men det er stadig sandt, at den som velsigner Israel, vil Herren på en eller anden konkret måde velsigne.

Donald Trumps løfte om at flytte ambassaden til Jerusalem er ifg. dagens medier en "provokation" - ja en velsignet provokation!  Ex-statsmin. Fogh Rasmussen slutter sig ikke til hylekoret mod Trump, men kalder ham "utraditionel" og måske endda gavnlig for både USA og Europa.

Uanset hvad, er det altid mere end gavnligt at tage Bibelen alvorligt i det regnestykke, evigheden regner med.  Lad dette være "et vink med en vognstang" til dig og mig som Kristi og evangeliets efterfølgere!

17.1.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)