Forside Artikler Obamas lovprisende afskedsord
Obamas lovprisende afskedsord Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Onsdag, 11. januar 2017 14:58



I sin afskedstale i Chicago lovpriste Obama under jubel bl.a. det homoseksuelle ægteskab som en af de "utrolige" landvindinger i hans tid.   Han sagde det ganske kort, men det var tydeligt, at det var vigtigt for ham at få den med i sin lovprisning til denne synd.

Denne skændsel er del af det USA, som nogle af os trods alt elsker og føler os følelsesmæssigt og familiært knyttet til, men om hvilket apostlens ord passer alt for godt:  "... de sætter en ære i deres skam."  (Fil. 3:19)

Skammen overgår også mit fædreland med dets pseudo-kristelige regeringsgrundlag, der med 2 homoseksuelle på topposter reelt gør nar ad Gud.  Jubelen i Chicago finder således også klangbund på højeste sted i mit afkristnede land.  Vi må sige med Jeremas:  "Gys derover, I himle!"

Dronningens obligatoriske slutord i nytårstalen:  "Gud bevare Danmark!" burde hellere hedde:  "Guds vrede er over Danmark!" For om skamløse  overtrædere af Guds hellige love siger ordet:  "Vredesdommen er kommet over dem fuldt ud!"  (1. Tess. 2:16)

Dette gør mig ikke til nogen "svovlpædikant" med mindre plads til Joh. 3:16 , men Guds kærlighed til fortabte sjæle med vor Herre Jesus Kristus som eneste redning er ikke en sukkersød, harmløs poesi, men alvorsord, der proklamerer, hvor forfærdelig en vredesdom, der hænger over os, hvis denne kærlighed afvises, fx ved tavs ligegyldighed eller fræk trods. 

Det er netop i kapitlet med Joh. 3:16 ("den lille Bibel"), at vi også læser om den Guds vrede, der bliver over enhver, forkaster Guds Søn.  Også over både DK og USA trods højtidelig edsaflæggelse d. 20/1, indstuderede indsættelsesbønner og mange fromme  smil.

I stedet for en ny præsidents sædvanlige, oratoriske ønske om "Guds velsignelse over Amerika" ville jeg ønske, at den ellers så bramfrie Trump ville kalde nationen til omvendelse og anger og syndsbekendelse.  Kun sådan vil Amerika blive "great again". For ikke at tale om DK med korset i vort banner!

11.1.17 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)