Forside Artikler Et år med Guds store godhed
Et år med Guds store godhed Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 31. december 2016 04:45


"Du har kronet året med din godhed, og dine fodspor drypper af fedme!"  Sl. 65:12

Med dette Guds ord af kong David i norsk ovs. ønsker jeg min skandinaviske "berøringsflade" et godt og lykkeligt nytår med Kristus, vor Konge!
På "bundlinjen", når alt kommer til alt, er endnu et "nådens år" (Luk. 4:19) forundt os, hvor vi trods mange små "sten i skoen", fjendtlige "nålestik", legemlige skrøbeligheder, m.m. dog har været efterjaget af Herrens godhed og miskundhed (Sl. 23:6, norsk ovs.).

Den bedste måde at "kvittere" for Hans godhed på er at omvende os til denne godheds Giver (Jak. 1:17), hvadenten vi er troende eller vantro, for også til de kristne menigheder i Åb. 2-3 høres ordene:  "Omvend dig!" i konkrete situationer, hvor omvendelse var nødvendig.

Jeg bad for nogle år siden for nogle unge venners vigtige eksamen, som de bestod.  Da fik jeg det en dag sådan, at jeg måtte opsøge et par af dem, som nok var religiøse og "kirkelige", men manglede omvendelsens store under.  Jeg havde "fået" Rom. 2:4 til dem, hvor der står, "Véd du ikke, at Guds godhed driver dig til omvendelse?"

Eller som der står i min engelske Bibel:  "Véd du ikke, at meningen med Guds godhed er at lede dig til omvendelse?"

Jeg fik lov at besøge disse 2 unge akademikere, 2 kønne søstre, og jeg fortalte dem, hvilket ord Herren havde sendt mig med til dem.  De forhærdede sig og valgte at leve videre, som om intet var hændt.

Anderledes gik det den mand, som sagde:  "Hvis Gud virkelig har elsket mig så højt, hvorfor da stadig være Hans fjende!"

DK er skånet for den elendighed, vi dagligt hører om, fx i Midtøsten, men vort folk har ikke takket for denne bamhjertighed ved at omvende sig.  Måtte vi få lov til at formidle Guds godhed, som er åbenbaret i Jesus Kristus, ved selv at være drevet til omvendelse.  Rom. 2:4.

31.12.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)