Forside Artikler På Israels og evangeliets side
På Israels og evangeliets side Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Torsdag, 29. december 2016 04:35



Hvis jeg var ikke-kristen, ville jeg stadig være "jøde"  og imødegå både "verdenssamfundet" og mit eget historieløse folk, som er uvidende om den jødiske stats tilblivelse i 1948 og de efterfølgende påførte krige.

Heller ikke EU med den intetsigende kommissionsformand Jean-Claude Juncker, som "deadline" iaftes nåede at vise nogle "glade" scener af i synligt beruset tilstand, har noget at belære Israel og os andre om.  Det bør vække  tænkende mennesker, at verdens brændpunkt dag for dag er hverken USA, Rusland eller Kina, men det lille land Israel, som man skal have forstørrelsesglas for at kunne se på  en globus.

Men jeg ser i Bibelen Guds plan uden forstørrelsesglas med Åndens opladte øjne.  Israels  frelse er hverken EU, FN, mr. Trump (velmenende som han er), deres militær el. noget  andet materielt,  men den Messias,  vi  tilbeder som den korsfæstede og opstandne Herre Jesus Kristus.

Dette ser ikke mange, verdslige kristne, som jeg derfor ikke altid er lige populær hos.  De fokuserer mere på politik (altså på det de tror de "kan") end evangeliets forkyndelse, som nogle mener ikke har med Israel at gøre. Parolen "for jøder først og så for græker" gælder stadig uden, at al mission dog skal udfolde sig i Israel, men at evangeliets globale "sammenhængkraft" også gælder jøderne.

Er jeg da ikke interesseret i de politiske forhold?  Jo,  i den forstand, at jeg tager Jesu ord om at "kende vor tid" alvorligt og således kende færden af, i hvilken retning "vinden blæser" både for EU, Danmark - og Israel.  Min gamle historielærer sagde ofte (længe før EU):  "Danmark er solgt som stanglakrids".  Sandt nok.  Vi har solgt os selv i oprør mod Gud, medens den sorgløse underholdning blot larmer endnu mere sindssygt.

Jeg går ikke som gamle mænd i "selvsving", når jeg igen citerer Billy G. fra en tale i 1972 i Amsterdam:  "Jeg siger til jer søndagsskolelærere, åndelige ledere, forkyndere, etc.:  "Gør en evangelists gerning!"  Det er den største tjeneste, vi kan gøre vort land og vor EU-union - og Israel!
-
29.12.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)