Forside Artikler Israel stadig lagt for had
Israel stadig lagt for had Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Tirsdag, 27. december 2016 08:26


I vor postkasse lå tidligt imorges dagbladet "Politiken", som en ven havde betænkt os med.  På dens forside er en bredside mod Israel og dermed mindst een  grund til, at jeg ikke ville kunne holde en sådan avis.

Avisen forudser, at USA´s nye præsident vil anerkende Jerusalem som Israels udelte hovedstad. Dette er ifg avisen et "dødsensfarligt hasardspil", eftersom Øst-Jerusalem tilhører palæstinenserne.

Titusinde gange nej!   Gud velsigne min avis "Sjællandske", fordi den endnu tillader,  jeg går i brechen for Israel på Bibelens præmisser.  Jeg har i min Bibel på "ledige" sider anført de mange steder, hvor Israel omtales som landet, der tilhører Herren  ingen anden.

Det forstår "Politiken" ikke, ej heller mit historieløse, åndeligt vankundige folk.  Det bliver ikke anderledes.  Menneskeligt talt er slaget tabt for mig og mine ligesindede.  Menneskeligt talt ja, men ikke ifg. den evige Guds uigenkaldelige "blueprint", og den er heldigvis "klar i mælet".

Den lille klummeplads, jeg har bevilget mig selv, tillader ikke en bibelsk gennemgang af denne plan. Her er det tilstrækkeligt at slå fast, at "alt, hvad jeg taler, skal skal gå i opfyldelse, siger Gud Herren" (Ezek. 12:28), og så kan medierne, FN, folkeopinionen, Obama i USA - og samtlige andre af Israels fjender -  sige, hvad de vil, for Herren får det sidste ord.

Intet gør mig så politisk afklaret som Guds ord, ej mindst når det  "blander sig" i storpolitikken uden pænt at bede om lov.  Det giver mit liv åndelig horisont og ekstra lyst til i al ufuldkommenhed at gå i apostlens fodspor, når han formaner:  "Hold altid hovedet koldt, bær dine lidelser, gør din gerning som evangelist og fuldfør din tjeneste!"  (2. Tim. 4:5).

Hvis jeg synes, mine lidelser er mange, er de ingenting sammenlignet med Paulus´ og de første kristnes lidelser i deres efterfølgelse af Ham, der er kaldt "en lidelsernes mand"  (Es. 53:3).  Og jo mere at andres ondskab påfører os af lidelser, jo mere mening giver evangeliet og ordets kald til at gøre en evangelists gerning her på falderebet!  -  27.12.16 - jn



 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)