Forside Artikler Verdenssamfundets "julegave" til Israel
Verdenssamfundets "julegave" til Israel Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 24. december 2016 07:12



Der meldes om en "historisk" FN-beslutning mod  israelske bosættelser.  Det gør ondt, når der gøres ondt imod Israel, hvis historie i Bibelen også er min åndelige historie og har været min børnelærdom siden den gang den evige Gud gennem evangeliet tog det første "spadestik" i mit fortabte liv som knapt 15-årig.

Jeg udspiller hermed ikke noget melodrama - men sådan lærte jeg fra starten at fremstamme min bibelsk funderede børnelærdom,  og aldrig har Gud gjort mine stammende læber så klare i mælet som nu. I nyhederne er det kun det gamle jødespørgsmål i lys af Bibelen, der optager mig.

Ingen bibellæser er ekspert i nogen minutiøs kortlægning af de profetiske forudsigelser om Israel, men ingen af os kan undgå i Skriften at se konturerne af et verdensomspændende, organiseret had mod Israel, og jeg ville ønske, at de "stærke" steder i Bibelen herom ikke stod dér - eller at jeg i det mindste aldrig havde læst dem.

Hvis du synes, jeg skriver for meget i sort mol, er der i alt det dystre dog "lys forude".  Som Billy Graham engang sagde på en pressekonference:  "Jeg er optimist, for jeg har lige læst Åbenbaringen, og det ender jo godt!"

USA´s nye, pro-israelske præsident går imod det antisemitiske FN, men selv han vil være magtesløs overfor en kommende  tsunamibølge af vrede mod Israel.  Han vil kunne ikke standse et uvejr fra de "de mange folkeslag" (Ez. 38:9) i deres "straffeaktion" imod landet.  Jeg er  alligevel glad for, at jeg ikke bare læser Skriften i mol,  for "det ender jo godt", når Herren til sidst efter den vækkelse, vi læser om i Zak. 12:10 personligt vil intervenere, når Han "drager ud og strider mod disse folk"  (Zak. 14:3) og give sin retfærdige vrede luft (Ez. 38:18).

Set i det lys har vi al grund til, mens tid er, at gøre, hvad Gud en dag vil gøre for Israel, nemlig at pege at pege på frelsen i den korsfæstede  alene, sådan som Guds Ånd ledte mig til at gøre i timevis overfor en åben 17-årig gut ved et stort iransk selskab i aftes.   "Hvis ikke du havde været her, ville der ikke have været noget for mig at komme efter",måtte jeg sige til ham.

24.12.16- jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)