Forside Artikler Besøg af Jehovas Vidner
Besøg af Jehovas Vidner Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Torsdag, 15. december 2016 07:32


En nydelig, velklædt ung mand ( fra Congo) stod ved vor dør igår m. Bibelen og "Vågn op"-bladet (J.V.) og ville delagtiggøre os i en aktuel artikel fra deres blad.  "Jeg er mere interesseret i den bog, du holder i hånden - så kom endelig indenfor!" sagde jeg venligt.

Han tog overtøjet af og fremstod nu i et meget flot jakkesæt.  Selv var han  i  20-års alderen, og jeg spurgte ham, om han ville høre, hvordan Bibelen var kommet ind i mit liv?  Jo, det ville han gerne, og kommunikationen gik udmærket på dansk og fransk (som tales i Congo).

Men min kone opdagede, at 2 af hans J.V.-venner ventede på ham ude på parkeringspladsen, så de kaldtes ind, mens jeg ellers var i gang med at give den unge mand mit enkle vidnesbyrd efter Lina Sandells devise:  "Sig dem blot, hvad du har fundet, tal blot om, hvad selv du så, om Hans nåde uden lige, kærligheden til de små"  ( sangen "Lev for Jesus, det er livet...").

Men nu sad vi pludselig 4 mænd ved spisebordet i køkkenet.  De 2 sidst ankomne var danskere, på 20 og 77 år.  Også de fik mit vidnesbyrd, så den unge mand fra Congo fik det på den måde "ind med skeer".

Åh, hvilken frydefuld anledning til at pege på de fortabtes Frelser ud fra vor Sandheds Bog, og de fulgte med i egne Bibler og min 1948-ovs., som den ældre herre huskede fra sin konfirmationstid.  For congoleserens skyld blev evangeliske nøgleord også læst op fra min franske Bibel.

De aller, aller fleste - også af kristne - ville have ladet disse mænd blive ude i kulden med afvisninger som fx:  "Det har ingen interesse!"  El.:  "Vi har vor egen tro!" og i den dur.  Selv har jeg "fået" det sådan, at alle, som ringer på, skal få lov at høre mit personlige vidnesbyrd.

  "Vidnesbyrdet,  vidnesbyrdet, min søn, er det stærkeste bevis på kristendommens  sandhed", sagde John Wesleys far til sin søn før sin død.
Lad os gøre meget ud af det selvoplevede Kristus-vidnesbyrd, som især er beregnet på det åbne terræn udenfor kirkens beskyttende mure.

15.12.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)