Forside Artikler Den homoseksuelle svøbe
Den homoseksuelle svøbe Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 28. november 2016 08:20



Det tilkommer os, som gudfrygtigt bekender os til Guds ord som eneste autoritet, at bede for dem, der er sat til at styre vort land (1. Tim. 2:1-2).  Både i DK og USA.

Paulus, som henrettedes af et gudløst styre i Rom (som iøvrigt også dyrkede homosex), formaner os til et lydigt forhold til myndighederne (Rom. 13:1-7).  Han var ikke selv sekulær politiker, da der var nok at se til i det "program", Herren gav ham, nemlig at forkynde evangeliet (1. Kor. 9:23).  Det er også vort program.  Mk. 16:15.

Det gør næsten fysisk ondt at konstatere, at der i den nye regering er 2 homoseksuelle ministre, den ene af dem (Amnitzbøll) har været særlig ivrig for homo-sagen og plæderer for homo-ægteskaber.

Kristendommen står i Venstres oprindelige regeringsgrundlag og står der vel stadig.  De konservatives leder, Søren Pape, bekender sig som kristen, men lever i et homoseksuelt forhold som den naturligste ting i verden.  Selv USA´s Trump, som mange kristne hylder, er veg og ta´r af strategiske hensyn ikke et åbent standpunkt mod homo- og LGBT-kulturen.

Jeg kender kun eet ex på en politiker, der turde stå stå offentligt frem og kalde homosex for synd, nemlig Italiens katolske kommissærkandidat, Rocco Buttiglione i 2004, som derfor straks blev fyret (anført af DK´s EU-stemme, Nyrup Rasmussen).  R.B. var et mandfolk på Bibelens grund.

I min egen avis, "Sjællandske", er jeg med mit standpunkt mod homo-syndens skamløshed og forvildelse (Rom. 1:27) blevet hånet for "et indsnævret menneskesyn", og det er lige før, det er strafbart at sige det med henvisning til Guds ord, -  i hvert fald hvis jeg var skolelærer.
 
Min tamilske ven, Alan, fortalte, at de i hans danske skoleklasse, var tvangsindlagt til at lytte til en gæstetaler, der fortalte om homo-livets lykke.  Chokeret udvandrede han i protest, men blev strengt irettesat med trusel om bortvisning, hvis en sådan "provokation" gentog sig!
Han "bombarderer" nu offensivt sit distrikt m. evangeliets ord, - tak og lov! -, for er ikke angreb det bedste forsvar?  Ej mindst mht evangeliet!

28.11.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)