Forside Artikler Den blakkede Trump
Den blakkede Trump Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Tirsdag, 15. november 2016 06:40


En  ven bebrejdede mig, at jeg havde været for flink overfor Trump, mens jeg ta´r afstand til Hillary´s støtte til homo-ægteskaber og hele LGBT-kulturen som værende pervers sex.  Jeg mente selv at vide, at Trump foruden at være "pro life" tilhænger også ville tage klar afstand fra nævnte, skændige afvigelser.

Jeg tog fejl.  Trump er blakket.  I et nyligt "60 minutes" program spurgtes der til hans syn på LGBT (lesbiske, homoseksuelle, biseksuelle og transkønnede), men det var ifg. Trump irrelevant, da Højesteret allerede havde talt (til fordel for LGBT) og "dermed er sagen afgjort", sagde han.

Trump havde i nævnte program haft en fin lejlighed til utvetydigt at tilkendegive sit eget standpunkt, men han har tværtimod  andetsteds fortalt, hvor fint han har det med velkvalificerede homo-medarbejdere.  Han har også fortalt (i tidl. interviews), hvor godt tilpas han følte sig som gæst ved en vens homoseksuelle bryllupsfest.

(Kunne vi forestille os Paulus skrive, hvor selskabeligt fint, han har det privat med homoseksuelle?)

Naturligvis skal homoseksuelle beskyttes mod vold, ha´ hjælp, hvis de er i nød, m.m., men det er ikke det, Trump mener.  Han, som ellers roser sig selv for at være "outspoken", er underlig "wishy-washy", når det gælder disse moralske spørgsmål, som har gjort USA til en kolos på lerfødder.

Min ven, som skrev bebrejdende til mig, havde ret.  Jeg var ikke klar nok.  Jeg nød jo, indrømmer jeg, Trumps valgsejr, men vidste dog godt - modsat en del naive medkristne - , at jeg havde med en uigenfødt mand at gøre.

Trump har stor underholdningsværdi, men han er som sagt blakket.  Han vil dog snart repræsentere en lovligt valgt myndighed, som det tilkommer kristne at bede for iht 1. Tim. 2:1-2.  Og det er der også mange, der gør, alt imens vi før det, vi er sat her på jorden for, nemlig at vidne om Kristus.

15.11.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)