Forside Artikler Præsidentvalget "post festum"
Præsidentvalget "post festum" Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 14. november 2016 12:20


Efter Trumps  valgsejr efterfulgt af uro hos USA´s allierede,  det politiske establishment, aktiemarkedet, de arrogante EU-ledere, den frie handel, udenrigspolitikken, m.m. , spørges der:  "Hvad med fremtiden?" Også den mægtige  Nebukadnezar tænkte på sit ensomme leje "hvad der skal ske i fremtiden" (Dan. 2:29), men det kunne ingen verdslig klogskab sige ham.

Det kunne dog Daniel, for hvem Herren havde åbenbaret "det dybe og lønlige".  Dér befinder vi os også idag overfor den Gud, hvis råd står fast, og som har sin egen "blueprint" for fremtiden.  Lykkeligt er det folk, "som kender deres Gud, står fast og viser det i gerning."  Dan.  11:32.

Det folk, Guds folk, véd , "hvad der skal ske i fremtiden".  De kender lyset i mørket præcis dér, hvor kun lyset er at finde, nemlig i den hellige Skrift:  "Dit ord er en lygte for min fod, et lys på min sti" (Salme 119:105).

Lad det være aldrig så mørkt i verden -   for i den politiske, rænkefulde verden, inkl. den religiøse kristenhed med sin statsreligion,  er der i sandhed mørkt! -  men  genfødte Kristus-troende har lys.  De har det som israelitterne, da Herrens dom stod for døren i Faraos Ægypten:  "Men overalt, hvor israelitterne boede, var det lyst!"  (2. Mos. 10:23)

Om fremtiden har Herren sagt:  "Se, jeg har sagt jer det forud!" Mt. 24:25.  Så vi behøver ikke nye åbenbarelser og profetier.  Vi véd, hvad det er for et politisk geni, verden venter på,  dvs. den demagogiske "Antikrist", som vil få alle, også den kirkelige verden, til at måbe i næsegrus beundring.

Men vi véd meget mere.  Vi får som Kristi ejendom lov at være blandt dem, der "fra Himlene venter Hans Søn, som Han opvakte fra de døde, Jesus, der frier os fra den kommende vrede"  (1. Tess. 1:10).

"Ham forkynder vi!"  (Kol. 1:28), siger apostlen. Ja, gør vi det?  Vi har nok ikke så lang tid mere til at gøre det i.

14.11.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)