Forside Artikler Først da begyndte Livet!
Først da begyndte Livet! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 24. Juli 2016 03:51


Leslie Stahl (75), den ungdommelige, jødiske medredaktør af 60 Minutes-udsendelserne, udtalte engang:  "Jeg blev først født, da jeg fyldte 30!"  Først da, følte hun, begyndte hendes succesrige journalistliv.

Hendes udtryksmåde fik mig til at tænke på min egen fødsel.  Jeg var engang inviteret med til bords ved min kones dameselskab og sagde til de søde damer:  "Hold jer nu godt fast, men jeg er faktisk født 2 gange!"

"Nej, det må vi høre!" sagde spontant en irsk veninde, som også var tilstede, og med hvem jeg altid taler engelsk.  Men nu fik dameselskabet det på dansk.  Og med en omskrivning af Leslie Stahls ord kunne jeg sige, at jeg først virkelig blev født som 14-årig, da Kristus fandt mig og blev min Frelser.  Da blev jeg født igen - el. født påny som vi gerne siger.

Ja, da først begyndte livet, det virkelige liv.  Det blev ikke begyndelsen til en stjernekarriere med rekordhøj indtjening som hos Leslie, men det førte mig dog ind i et langt rigere liv - et liv, der på evangeliets  præmisser blev reproduceret i andres liv, der blev vundet for Jesus Kristus.

Jeg bytter ikke med hverken kongehuset el. mangemilliardæren Donald Trump.  Jeg spurgte engang søndagsskolebørnene i en luthersk frikirke i Ålesund, Norge, om de vidste, hvad man kaldte et menneske, som rejste ud til fjerne steder på jorden for at fortælle om Jesus?

En lille pige svarede:  "En millionær!" og mente selvsagt missionær, men det var alligevel en herlig fortalelse.  Evangeliets sendebud er Himmelens millionærer, ofte fattige, der dog gør mange rige.  2. Kor. 6:10.

Min bys byggematador sagde engang til en af vore venner foran en af hans luksusbiler:  "Tro ikke, det er lykken!"  Han var en fattig rigmand.

Et Kristus-troende menneske er født 2 gange og ejer et liv, som aldrig kan dø.  Hånden på hjertet, er du et sådant lykkeligt menneske?  

24.7.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)