Forside Artikler Et betimeligt ord
Et betimeligt ord Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 16. Juli 2016 15:26


 Franklin, Billy Grahams søn,  slår hovedet på sømmet, når han i et åbent brev til  Obama advarende siger:  "Du har øjnene rettet det forkerte sted mht de terroriserende tilfælde af skyderier.  Du kan samle i een stor bunke alt, hvad der findes af våben midt i Washington, men intet skydevåben forlader bunken af sig selv og skyder løs. Dertil kræves et ondt menneske med et ondt hjerte.  Dette lands problem er synd. Vi har en regering, som har udeladt Gud i vort samfund!"

For banalt? Sandhedsordene gælder også os og EU.  Frankrigs præsident har netop med alvorsminer udtalt:  "Der findes ingen højere magt end nationens vilje!"  Hvilket selvbedrag!  Jo, der findes en højere Magt med stort "M"! Men hele den vestlige verden på begge sider af "dammen" har detroniseret Gud og griber nu på en fælles synkende skude til politiske halmstrå, som de kalder "sikkerhedsforanstaltninger"!

Hvad er vort svar?  Moralsk oprustning?  Et nyt, politisk program?  Kirkefester? o.lign.? Jeg husker Billys probate svar til virksomme kristne i Amsterdam i 1972, da han mødte den tids nød med kampråbet: "Gør en evangelists gerning!"  (2. Tim. 4:5).  -  Forkynd evangeliet!  Han tilføjede dog:  "Her har kirken (den kristne menighed) sørgeligt svigtet!  Det er kommet dertil, at kirken ikke mere er en missionsmagt, men en missionsmark!" Tak og lov, vi har stadig frihed til at vidne, men hvor længe endnu?

"Se jer om, mine herrer, der er ikke noget folket så gerne vil høre som evangeliet om Jesus!"  (Ap.G. 8:35).  Kan du komme i tanker om nogen større udfordring i denne alvorstime?
 
16.7.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)