Forside Artikler "Mens de mørke skyer hviler over Danmark..."
"Mens de mørke skyer hviler over Danmark..." Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 05. juni 2016 04:43



(Strofe fra besættelsestiden)

En ulykke kommer som bekendt sjældent alene.  Først læser vi nu, at Dansk Folkeparti, med de ellers sunde værdier, med brask og bram gi´r det skamløse, homoseksuelle show, "Århus pride", sit fripostige, blå stempel.


Dernæst vil den velinformerede Moses Hansen idag vide, at både folketingets formand, Pia Kjærsgård (DF), og vor integrationsminister, Inger Støjberg, har deltaget aktivt ved indvielsen af et 12 meter højt Asa-tempel, hvor Pia klippede snoren over og Inger S. døbte det i øl.


Samtidig gør regeringen et nummer ud af at bedyre, at den hviler på kristendommen. Og dagligt kolporterer TV  den ene tarvelighed efter den anden. Perverteret sex er et af underholdnings-ingredienserne.  Kan Danmark snart komme afgrunden nærmere?


Trods denne helvedets tsunamibølge lød det stille til mig:  "Der er intet nyt under solen."  Sodoma og Gomorra  er ikke nogen uaktuel, skrinlagt historie (2. Pet. 2:6).  Tænk på Romerbrevets dystre baggrund  - se blot kap. 1 - ville apostlen kunne bebrejdes, hvis han pressest af tidsånden slet ikke havde lyst til at skrive noget romerbrev?


Men det var præcis, hvad Guds Ånd ledte ham til, og dermed blev den ellers upåagtede kvinde Føbe sendt afsted til antikkens afgudsdyrkende metropol, Rom, med det af Ånden "indblæste" romerbrev, som de kristne er enige om er den grundigste undervisning, vi har i DNT af selve evangeliets forkyndelse og lære.


Da understregedes det for mig - midt i alvoren - at være tro mod kaldet til at "gøre en evangelists gerning", gå imod strømmen og være en frimodig, evangelisk "romer" med Kristi evangelium som Himlens ultimatum til "frelse fra denne vanartede slægt"  (Ap.G. 2:40).  Ja, også denne slægt!

5.6.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)