Forside Artikler Læs det forfra el. bagfra - det står "alla"
Læs det forfra el. bagfra - det står "alla" Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Torsdag, 12. maj 2016 07:33

Nogle vil gerne høre, andre er ikke interesseret.  Nogle af vore venner af fremmed etnisk herkomst ringer og siger:  "Vi savner jer!" medens andre er ligeglade.  Jeg selv kom ikke til troen, fordi jeg en dag pludselig besluttede mig for Jesus.  Det var Ham, der besluttede sig for mig.  Jeg er ikke calvinist, men så meget calvinist er jeg dog.

Spurgeon har vist en gang sagt noget lignende som:  "Hvis du kan sætte et kryds på ryggen af dem, der skal frelses, vil jeg nøjes med at prædike for dem!"  Underforstået:  Det kan ingen gøre, derfor prædiker vi evangeliet for alle og siger som den troende prins Bernadotte sagde:  "Du kan stave ordet "alla" forfra eller bagfra - der står stadig "alla".

Dette "alle" er grunden til, at jeg taler til alle og til alle slags mennesker.  Den evangelist, som Herren i tidernes morgen brugte til min omvendelse, var en rigtig "til alle"-evangelist og vidste selvfølgelig ikke, at jeg var en af dem, hans forkyndelse fandt vej til.

Så jeg elsker ordet "alle".  Jeg har ingen anden go´ grund til at give videre, hvad jeg selv har modtaget som gave.  Jeg har aldrig rigtigt forstået "overåndelige" troende mennesker, som vil omvende andre troende.  Det har jeg ikke selv lært af de fortabtes Joh. 3:16-Frelser.

Jeg elsker at kunne sige til dem, jeg møder:  "Min historie er ganske kort.  Den gode Hyrde fandt sit fortabte får, dvs. mig.  Nu siger Han gennem mig til dig:  Han vil også finde dig, hvis du giver Ham lov!"  Synes du, det lyder for enkelt? For "amerikansk"? Spørg mennesker på din vej, om nogen har talt sådan til dem?  Du vil blive overrasket over deres svar.

Hvis du og jeg er optaget af evangeliets vidnesbyrd til andre, vil vi af andre forstå-sig-på-magere blive bevaret fra forførelse og tidens mange fremmede røster.

12.5.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)