Forside Artikler En enlig svale i TV, men hvor glædeligt!
En enlig svale i TV, men hvor glædeligt! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 26. marts 2016 05:24


Langfredag d. 25/3 bragte det ellers ofte gudsbespottelige TV en fin, bibeltro fil om jødernes udvandring fra Ægypten.

Producer var den 58-årige filmmand Timothy  P. Mahoney, som gennem grundig research påviste, at Bibelen talte 100%  Filmen gjorde mig oprigtig glad, og jeg håber, den bliver genudsendt.

Bibelens beretning har ellers været affejet som myte uden hold i virkeligheden.  Filmen gjorde op med dette bibelkritiske hovmod.

Men... det var dog en enlig svale.  "Dead line"  havde samme dato et angreb på kristne friskoler pga. deres bibelske afstandtagen til homosex  og førægteskabelig sex.  Ikke overraskende, men dog hjerteskærende.

TV doper og sløver.  Det er et vindue til megen elendighed ude i verden, men glatter grinende alvoren over med den mest tarvelige, umoralske og blasfemiske underholdning. Selv dens kirkestof er som regel blodløst.

Under indtrykket af primærvalget i USA, hvor kandidaterne kappes om at forlyste befolkningen med, hvor vidunderlig de vil gøre Amerika, tænkte jeg i nat på den messianske 2. salme.  Her - som i Bibelen ellers - "kommenteres" verdenssituationen set fra Guds Trone, hvor Han, der græd over Jerusalem, ler ad små menneskebørn, der gør sig selv til "guder". Han siger:  "Jeg har dog indsat min Konge på Zion!"

"Nej, Jesus kan ikke være Messias, for Han indfriede ikke forventningerne", udtalte  rabbineren Bent Lexner for få år siden i TV. Men salme 2 gælder også til ham og hans folk:   "Jeg har dog indsat min Konge...!"  Forventningerne vil blive indfriet, men Guds langmodighed er stor, for først skal Kristus (Messias) forkyndes som synderes Frelser, ja, også for Donald Trump, som mener, han nok selv skal ordne op i sine synder uden Guds indblanding.  Også Han skal bøje sine knæ for Zions Konge og med alle andre bekende:  "Jesus Kristus er Herre"   (Fil. 2:10)

26.3.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)