Forside Artikler Vindersagen i Østre Landsret
Vindersagen i Østre Landsret Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 21. februar 2016 06:05

V
Medierne skriver nu om kristnes retssag d. 31/3.16 mod den hovmodige og sejrssikre tidl. kirkeminister Manu Sareen, "faderen" til homo-vielsesloven i 2014 - en ulykkeslov, han selv betegnede som en "genistreg".  Ud fra andre tabte "læresager" til ugunst for de bibetro, har Manu Sareen og hans frafaldne, gejstlige venner grund til skadefro optimisme.

Men sagen er allerede vundet!  Tabes den, er den dog allerede vundet indfor evigheden.  Smlgn. Paulus´ sag i Rom, beskrevet i 2. Timoteus-brev i DNT.  At han trods forventning om at blive bragt som et blodigt "drikoffer" (Fil. 2:17), alligevel levede i troens vished om at være på "vinderkurs", fremgår af hans "svanesang"  i kap. 4:16-17:

  "Under mit første forsvar kom ingen mig til hjælp, -  alle svigtede mig, gid det ikke må blive dem tilregnet! Men Herren stod mig bi og gav mig kraft, for at forkyndelsen af budskabet kunne blive ført til ende..." osv.

Læg mærke til at Paulus havde ingen stjerneadvokat til at føre sin sag. Derfor halter da også straks sammenligningen med Paulus. "Men Herren stod mig bi..."  Bedre advokat kunne Han ikke få.  Denne "bistand" hedder på græsk "parakletos" og betyder  ordret:  "En, der er kaldt til at stå ved din side" og er oversat i DNT med "Trøstermanden" eller  "Talsmanden".

Læg også mærke til, hvad der for Paulus var sagen, nemlig "forkyndelsen af budskabet", dvs. EVANGELIET.  Det var det, hele hans åndelige krigsførelse,  beskrevet i Ef. 6,  gik ud på.

Det bør det også være for os uanset hvor meget "slagtefår", vi til spot og spe skal være i  verden (Rom. 8:36).  Og vi bør bede om, at retssagen d. 31/3 må munde ud i evangeliets sag eller sagt med apostlens ord: "Forkyndelsen af budskabet!" -  Selv siger han, hvad også vi bør sige:  "For denne sags skyld bøjer jeg mine knæ for Faderen..."  (Ef. 3:14)

21.2.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)