Forside Artikler Hvis "Jehovas Vidner" banker på din dør...
Hvis "Jehovas Vidner" banker på din dør... Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Fredag, 29. januar 2016 08:16


...  så er dette mit gode råd til dig, såfremt du selv er en genfødt kristen:
Smæk ikke døren i  med den hyppige afvisning:  "Ingen interesse - farvel!"  Eller: "Jeg har min egen tro!" Men lad dem høre dit personlige vidnesbyrd om, hvordan du selv kom til frelsende tro.
Personligt inviterer jeg dem indenfor for at samtalen kan blive så afslappet som muligt.  Min erfaring er, at de vil lytte til dig, hvis de kan mærke, at dit vidnesbyrd er ægte, selvoplevet og kommer fra hjertet.
Dette er absolut det første, du skal gøre, hvad den svenske sangforfatterinde, Lina Sandell, synger om i en af sine dejlige sange:
Sig dem blot, hvad du har fundet,
tal blot om, hvad selv du så,
om Hans nåde uden lige,
kærligheden til de små!
Du vil næppe være kunne møde Jehovas Vidner på deres egen "banehalvdel" med et bibelsk svar.  Du burde kunne gøre det, men de fleste kristne kender ikke deres Bibel og køres derfor hurtigt "skakmat" overfor de tilsynelaldende "bibelstærke" J.V. ,hvad de i virkeligheden slet ikke er, eftersom de kører efter et bestemt tillært el. indstuderet "salgskoncept" uden nogen personlig, frelsende oplevelse af Guds ord.
Har du et personligt vidnesbyrd?  Ak, det har mange kirkegængere ikke.  Få kan sige, som en tidl. "frelsersoldat" svarede, når han blev spurgt, hvornår han blev frelst: "Det gjorde jeg i morges!"  Pointet var, at han da havde han fået et nyt møde med Frelseren gennem mødet med Guds ord.
Hvad jeg har skrevet om det personlige vidnesbyrd, gælder selvsagt overalt,  dvs. overfor dine umiddelbare omgivelser, i familie- og forretningslivet, naboer, på rejser, etc..  Men dér høres det så sjældent.
29.1.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)