Forside Klummer En blasfemisk gyser!
En blasfemisk gyser! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Fredag, 09. oktober 2009 12:36



Kr. Dagblad skriver i dag, at det ”bliver den åbent homoseksuelle episkopale biskop Gene Robinson, der fra en talerstol på trinnene af Lincoln Memorial i Washington vil forrette den bøn, der indleder den officielle præsidentindsættelsesfejring…” (citat slut).

Vi vidste godt allerede under valgkampen om Obamas tolerance overfor de homoseksuelle, men en provokation i den størrelsesorden ved en højtidelig og historisk indsættelse af USA´s nye præsident havde de færreste af os nok troet var mulig.  Men det sker altså i mulighedernes land, hvor alt kan ske.

Det, som skulle være en højtid af ophøjet værdighed tilsøles nu at en skændig konsensus med landets homoseksuelle, - bøsser, lesbiske og transseksuelle - som selvsagt jubler sammen med hele den usynlige, dæmoniske underverden.

Indsættelsesbønnen har i en årrække været forrettet af Billy Graham, indtil han af helbredsmæssige årsager ikke kunne mere.  Der i sandhed sket et skred nu af dimensioner.  Men ”the show must go on”, og for åben TV- og computer-skærme vil verden kunne se en smilende biskop, formentlig ledsaget af sin ”ægtefælle”, Mark Andrew, der i øvrigt skulle være en markant talsmand for de homoseksuelles rettigheder.

Jeg må sige som Jeremias:  ”Gys derover, I himle!”  Det gør mere end ondt i brystet på os, som  elsker dette store land, thi her er tale om en skændselens dag.  De amerikanske kirker, som står på Bibelens grund imod homoseksualitetens vederstyggelighed, burde droppe søndagens teatralske worship-optrædener og råbe under tårer til Herren om nåde og barmhjertighed for denne nation, som det umuligt vil  gå godt for, især ikke hvis kristenfolket lader syv og fem være lige.

Thi:  ”Retfærdighed løfter et folk, men synd er folkenes skændsel.”  (Ordspr. 14:34), og her er homoseksualitet i absolut særklasse!

Denne specifikke skændsel har Danmark og EU for længst blåstemplet med vor egen statsminister i spidsen.  Og nu har verdens mægtigste mand nedværdiget sig til at at lade en trodsig, homoseksuel oprører mod Guds bud bede for sig.  Det er i sandhed en blasfemisk gyser, der vil noget!

-jn-


17.1.09

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)