Forside Artikler … med mindre man sætter sin lid til Gud…”
… med mindre man sætter sin lid til Gud…” Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 15. november 2015 06:53


Ordene kommer retorisk, men næppe alvorligt sandhedssøgende fra ”Deadlines” dygtige, ateistiske journalist, Adam Holm, i en  deprimerende TV-samtale med den svenske forskningschef, Magnus Ranstorp, i forstemmende afmagt p.gr.a. IS-terroren, hvis terror mod den vestlige, formelt kristelige verden i virkeligheden er en åndelig, satanisk krigsførelse, som ikke kan overvindes med avanceret militærmagt. ”Den krig kan man ikke vinde”, konkluderede Ranstorp med et suk.

Derfor burde det at nævne Gud som eneste alternativ ikke være blot uforpligtende TV-retorik, men et desperat, relevant nødråb, som dog ikke vil vække gehør i et gudløst Europa, som forblommet taler om ”værdier” på det forlystelsessyge menneskes præmisser, der jo blot  ønsker (som  Paris-reporteren, Anne Gaarslev, udtrykte det)  ”en livsform med et godt glas vin, spise god mad,  høre ”fed” musik en fredag aften,  som  er det liv, vi elsker, og som vi jo ikke bliver dårlige mennesker af.”

Dette var og er Guds ord til såvel det frafaldne Israel som det afkristnede Danmark og Europa:  ”Det var din ulykke, Israel, at du var imod mig, imod din hjælp!”  (Hos. 13:9, gl. ovs.).  Med denne afvisning af Gud går det moderne menneske med sit ”oplyste hedenskab” sin evige undergang i møde.  Ikke fordi Gud ønsker det, ”da Han ikke vil, at nogen skal fortabes, men at alle skal nå til omvendelse”  (2. Pet. 3:9). Med dette Kristi evangelium henvender vi os endnu her i  11. time til den enkelte som Guds ultimatum til en fortabt verden og ”denne vanartede slægt”  (Ap.G. 2:40).

Nogle vil lidt forarget eller hånligt spørge mig:  ”Hvem vil du omvende med en sådan ”tekst”?  Mit svar er:  Just dig, som spørger sådan!
 
Men til den ærligt søgende er evangeliets hilsen:  Din livs største og evige lykke kan du i dag opleve ved modtagelsen af frelsens gave og alle dine synders forladelse ved troen på Jesus Kristus, din sjæls
eneste Frelser!

15.11.15 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)