Forside Artikler ”Lever vi i den sidste tidsalder?”
”Lever vi i den sidste tidsalder?” Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 10. august 2015 02:53


I  ”Dead Line” d. 9.8.15, hvor nedkastningen af de 2 atombomber over Japan for 70 år siden affødte debatspørgsmålet: ” Hvad er det for en verden, vi vågnede op til dengang? Lever vi i den sidste tidsalder?”

Spørgsmålet debatteres, men ikke med evighedens alvor, for et så alvorligt spørgsmål kræver et guddommeligt svar, og det kan verden ikke give.  Verden befinder sig, hvor den altid har været, nemlig i gudløshed. 

Trods verdens visse undergang (1. Kor. 7:31) skal pseudo-alvoren garneres  med larm og morskab, ofte med en frivolitet, man også kendte fra krigens, dvs. besættelsestidens dage, hvor der blev sunget:  ”Det går bedre og bedre dag for dag/bedre og bedre dag for dag/ du skal more dig og smile/selvom verden syn´s du burde fortvi´le!”

Men  debatspørgsmålene er i sig selv aktuelle nok og gør som altid Bibelen, Guds sandhedsbog, ”brandaktuel” og vil gøre det mere og mere som vi nærmer os denne ”sidste tidsalders” apokalyptiske afslutning. 

Kristi efterfølgere, som er den eneste, ”moderne” bibeludgave, som de gudløse læser, kan (eller burde kunne) med myndighed meddele det sande svar på nævnte TV-programs aktuelle spørgsmål.  Vi bør kunne med livet som indsats åbne Bibelen og forkynde dens ultimatum  med den korteste vækkelsesprædiken, Jesus har holdt, og som stadig gælder: 

”Tiden er inde, og Guds rige er kommet nær!  Omvend jer og tro på evangeliet!”  (Mk. 1:15).

”Vi er ikke kommet for at underholde jer, men for at åbne Bibelen for jer!” Sådan begyndte Billy Graham sin vækkelsesprædiken på Ullevål Stadion, Oslo, i 1955.  Det er toner, der først og fremmest bør vække os som bekender os til de fortabtes absolut eneste Frelser, så vi kan være levende, åbne Bibler i vor samtid, for Bibelen vil nemlig ikke blive læst af offentligheden på nogen anden måde.

10.8.15 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)