Forside Artikler De onde og de gode (avisindlæg)
De onde og de gode (avisindlæg) Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Tirsdag, 07. oktober 2014 04:54


Hvem er de onde og gode?  Ifg. verdenssamfundets ”billedbibel”, TV, er ondskaben p.t. lig med Islamisk Stat.  De gode  er koalitionen mod IS. Sådan TV-programmeres vi til at mene.

I Nordkoreas fangelejre trives en ondskab, som om muligt langt overgår IS´s, men Nordkorea freder ”de gode”  i  klasse A-A, selvom de  vel  hurtigt ville kunne befri Guds grønne jord for  uhyrlighederne derude, sådan som det en gang skete med Nazi-Tysklands koncentrationslejre.

Hvem er ond, og hvem er god, ja, hvem tør svare?  FN?  USA?  Udenrigsministeren?  Den elektroniske ”billedbibel”?  Svaret blæser i vinden – eller gør det? Mit eget livsvalg blev kristendommen på nådens og tilgivelsens vilkår, hvor kun én er god, nemlig Gud, mens de onde er os, for hvem der kun er én evigt varende løsning, som hverken hedder ”verdenssamfund” el. koalitionsstyrker, men evangeliets personlige modtagelse i den enkeltes hjerte.

Godt nok er kristendom  grundlovens statsreligion, men i praksis er dens suveræne hovedperson,  Kristus, detroniseret, som  skrevet står (ifg. en ældre bibeloversættelse):  ”Det var din ulykke, Israel, at du var imod mig, imod din hjælp!” (Hos. 13:9).  Det gælder Israel, Danmark, ja hele verden.

jn - 7.10.14

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)