Forside Artikler Tillykke med dagen!
Tillykke med dagen! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Fredag, 09. maj 2014 08:12



Hvert år den 9. maj fejres  ”Europa-dagen” til minde om Frankrigs Robert Schumans erklæring af 9/5.50 (Schuman-erklæringen), hvor han lagde spiren til det, vi i dag kalder EU.

EU er en ugudelig, antikristelig føderation, som, tror jeg, vil spille en afgørende rolle i Satans sidste trumfkort inden Herrens komme, nemlig det økonomiske, politiske og religiøse sataniske mirakel, som bl.a. i Åb. 13 er personificeret med skikkelserne ”Dyret” og ”den falske profet”.

Hvad betyder det for Kristi blodkøbte menighed?  Har vi fået en ny dagsorden?  Et nyt program?  Et nyt budskab?  Et nyt evangelium?
Nej, ”dagsordenen” er uforandret.  En munter ”oplysning” fik jeg, da jeg så, at ”evangelium” hedder på græsk ”EUANGELION”, ja, bemærk de 2 første bogstaver: ”EU”.   ”EUangelion”, - evangeliet!

”Jeg vil minde jer om det evangelium….”, skriver apostlen i 1. Kor. 15:1.  Det behøvedes på hans tid og i 2014.  Hvad går kampen ud på i dag?  Evangeliet!  Læs Ef.br. 6 om åndelig krigsførelse.  Hvad er dens sigte?  Helt klart:  At evangeliet bliver forkyndt!  ”Bed også for mig, at ordene må gives mig, når jeg åbner min mund….”  Hvad skulle hans mund bruges til?  Til politisk polemik?  Nej,  ”… så jeg med frimodighed kan kundgøre evangeliets hemmelighed”. v.19

Dette var apostlens ”EU”  (”euangelion”), og det er også vort i dag.  Paulus levede dengang i en politisk union (Romerriget), men det var trods sin store, dæmoniske magt ikke nogen hindring for evangeliet, som er (ikke var!) ”Guds kraft til frelse for enhver, som tror”  (Rom. 1:16).

Tillykke med dagen, som i evangelisk forstand stadig er en frelsens dag, hvad enten vi skriver 9. maj eller en hvilken som helst anden dato.  ”Se nu er det en nåderig stund, se, nu er det frelsens dag!”  2.Kor.6:2.

9.5.14 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)