Forside Artikler EU begejstring uden noget værn
EU begejstring uden noget værn Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Onsdag, 26. februar 2014 08:36





”EU begejstring uden noget værn!” Dette udtryk fangede jeg, da en TV- journalist påpegede, hvor meget DK styres af EU.  Stort set er Danmark (som min historielærer ofte sagde) ”solgt som stanglakrids”, men dog med EU politikeres blinde ”EU begejstring uden noget værn”.  Eller hvad? Læs roligt videre!

Samtidig forlyder det, at Danske Bank anbefaler boykot af investeringer i Israel ved at lukke alle konti i  ”Bank Hapoalim” (Israels største) som endnu et ex på, hvordan den jødiske stat lægges for had i Europa.
Findes der intet værn?  For Guds folk jo. Israel indgår i Guds ultimative, profetiske plan  (beskrevet fx i Romerbr. 11), og det gør også den ”verdensorden”, en kommende verdensleder (”Dyret” i Åb. 13) skal stå i spidsen for. 

Men ”menneskers vrede bliver til pris for dig (Gud)”, står der så herligt (Sl. 76:11, norsk og eng. ovs.), og om Israels plageånd, Farao, sagde Herren:  ”Derfor har jeg ladet dig blive i live for at vise dig min magt, og for at mit navn kan blive forkyndt på hele jorden!”  (2. Mos. 9:16).
”Lad der være lige så mange djævle som der er tagsten i Worms, - jeg rejser alligevel”, sagde Luther på vej til den berømte rigsdag i 1521, hvor han i en fortættet antikristelig atmosfære lod korsets banner gå til tops.

Hans og vort værn er Herren selv.  ”Israelitterne var draget ud under en stærk hånds værn”, står der (2. Mos. 14:8).  Ligesom vi -  i Guds fulde rustning i  en åndskamp, som ikke drejer sig om politiske aktioner, demonstrationer, strid med myndighederne, m.m. men om at være ambassadører for Jesus Kristus og ”evangeliets hemmelighed”.  Ef. 6:19.    Er det ikke det åndskampen i Ef. 6 drejer sig om?

26.2.14 – jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)