Forside Klummer Et nådens mirakel
Et nådens mirakel Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 30. september 2013 00:22


Jeg kæmpede med gråden, da en far brugte den ekstra tid, vi havde tilovers efter en super opbyggelig stund med Guds ord i kirkens søndagsskole for seniorer, til at dele med os en fængslet søns forvandling.  Jeg ved ikke om selve forbrydelsen, som endnu ikke er strafudmålt, men han kunne berette, hvordan denne søn havde oplevet en radikal omvendelse i fængslet.


Sønnen var trods kone og børn blevet inddraget i homoseksualitet og kriminalitet, men der skulle altså et fængselsophold til  i Guds frelsesplan.  Faderen fortalte, hvordan sønnen under den tilmålte besøgstid havde læst Rom. 1 og fra v. 21 for faderen på denne personlige måde:


”Skønt jeg kendte Gud, ærede eller takkede jeg Ham dog ikke som Gud, men mine tanker blev tomme, og mit uforstandige hjerte blev formørket…”  og sådan fortsatte han at læse de følgende bibelord på denne personlige måde i jeg-form.  Hans liv var blevet forvandlet. 

Det er naturligvis slut med homoseksualitet, og han har nu en tjeneste blandt sine medfanger.  Hans kone, som ikke kunne tage den ulykke, der var ramt hjemmet,  ville skilles, men er nu under indtryk af sin mands omvendelse  berørt og tror nu på forsoning.


Jeg sagde bagefter til denne far:  ”Gud har, som så ofte før, bevist, at Han er  særlig god til fængsler, og din søn er et nådens  mirakel!”  -  ”Ja, det er lige ordet!” sagde den kære far.  Hvilken dejlig søndag formiddag!


Yakima, WA, USA, 29.9.13 - jn



 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)