Forside Artikler Kætterne
Kætterne Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Tirsdag, 18. juni 2013 07:48


 jørn nielsen, publiceret d.18/06 09:29 (for 1 sek. siden)
Læs artiklen bag debatten her: Biskopper slår igen mod vielsesmodstandere


"Det er en form for kætteri, når den kirkelige højrefløj skærper tonen og fraråder gudstjenestefælleskab med præster, der vier homoseksuelle."

Så véd vi det! Det er "kætteri" at tage afstand fra præster, der går ind for homovielser! Ordet "kætter" forstår nok de færreste i dag, men det betyder at være modstander af den rette lære. Og den rette lære er helhjertet at bifalde homovielses-dogmet. Går man imod dette, er man ifg. biskop Karsten Nissen en "kætter", som der skal holdes nøje øje med i tilfælde af ansøgning om et præsteembede.

Jeg siger med profeten Jeremias: "Gys derover, I himle!" At være en kætter i biskoppens øjne på dette punkt er nemlig at være tro imod Guds ord, hvis lære, når det gælder homoseksuel praksis, er tindrende klar. De, der praktiserer, hvad Bibelen kalder "unaturlig utugt" skal ikke arve Guds rige, står der (1. Kor. 6:9), og det skal heller ikke de, der bifalder en sådan praksis (Rom. 1:32), oven i købet på højeste, åndelige ledelsesplan som kirkens ansvarlige hyrder.

Men slaget er tabt. Statsmagten og dens kirkelige kommissærer har vundet. De i deres øjne stædige kættere har efter min mening ikke andet at gøre end at forlade et sådant magtapparat og blive en nytestamentlig efterfølger af vor Herre Jesus Kristus uden for det "fine" selskab - "uden for lejren" (Hebr. 13:13), dvs. den religiøse lejr.

Det er dér Han er som så ofte før. Sådan møder vi Ham i evangelierne, og sådan møder vi Ham idag i sand, åndelig frihed uden de religiøse lovgiveres snærende bånd.

18.6.13 – jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)