Forside Artikler Comment allez vous? Hvordan har du det?
Comment allez vous? Hvordan har du det? Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Onsdag, 10. april 2013 10:33


       (til bibelstævne omgivet af franske vinmarker 3-9/4.1)

Det svarer til amerikanernes hilsemåde: ”How are you doing?”  Jeg brugte den franske ”version” vidt og bredt under mit 6 dages besøg i Frankrig, hvor jeg var inviteret til en kristen bibelkonference, 3-9. april, med 11 nationer repræsenteret.

Jeg kan simpelthen ikke sidde på en ”opbyggelig” konference bag tykke mure flere dage i træk uden at jeg må ”udenfor” for at møde ”de andre”.  Denne kombination gør altid kristne samvær enormt inspirerende, uanset hvor lidt selve bibelforedragene kan være.

Mit fransk er til mindre end dumpekarakter.  Men du kan altid lære at sige, hvem du tror på.  På hotellet blev især en håndværker lagt på mit hjerte.  Receptionsdamen kunne fortælle mig, hvad  ”Jeg beder for dig” hedder på fransk, og håndværkeren ville gerne, at jeg gjorde det.  På selve konferencen blev der så bedt for ham, og en prægtig kvdl. deltager fra Belgien oversatte til fransk mit follow-up brev til ham.

Ja, sådan var fællesskabet også et ”fællesskab for evangeliet”  (Fil. 1:5).  Det blev på ny klart for mig: Et kristent fællesskab uden udadvendt Kristus-forkyndelse er ikke noget fællesskab.  Eller hvad mener du?

10.4.13 – jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)