Forside Klummer ”Vi skal ikke dømme…”
”Vi skal ikke dømme…” Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Torsdag, 28. marts 2013 02:55Sådan lyder det tit, når der tales om det skel, Gud har sat mellem troende og ikke-troende.  Sandt nok, for ”dem udenfor skal Gud (ikke vi) dømme”.  1. Kor. 5:13.

Men omvendelse skal forkyndes for ”dem udenfor”:  ”I Hans (Kristi) navn skal prædikes omvendelse til syndernes forladelse…”  (Luk. 24:47), og over dem, der afviser denne alvorstale, er Guds dom allerede, - se Rom. 1:18,  2:2-6, Joh. 3:36.

Vi skal ikke dømme, for det gør Guds ord allerede, hvis Kristi evangelium forkastes.  ”Vi skal ikke dømme” kan blive skalkeskjul for ikke at forkynde evangeliet som et enten-eller evangelium.  I den frafaldne, kristne kirke er det blevet til et alt favnende ”både-og” budskab, for ”vi skal jo ikke dømme”. 

Og på den måde forplumres evangeliets anliggende eller rettere: det gøres til et falsk evangelium – uden brod, uden helligt alvor, uden omvendelse.

Ak, det er just i denne lunkne wishy-washy tilstand, det kirkelige establishment befinder sig, og som Guds ord advarer imod med korset som skillevej.

28.3.13 -jn

 
Copyright © 2020 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)