Forside Artikler Salte ord fra en ortodoks kristen
Salte ord fra en ortodoks kristen Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 04. marts 2013 09:36


    Fra  Kr. D.´s  debatforum

"Homoseksualisme er ikke andet end afstandtagen fra ægteskabet"
. og: "Jeg mener heller ikke, man gør mennesket nogen tjeneste ved at bilde det ind, at dets synd er dyd."

Disse ord af den ortodokse Frans Kristian greb jeg i flugten, ikke fordi de er udtalt af F.K. (vi kender ikke hinanden), men fordi de er sande og  absolut sagen vedkommende. Ordene kunne såmænd være kommet fra både protestantisk, katolsk eller frikirkelig sammenhæng.

Det er ude af proportioner, hvis nogen tager S. Kierkegaard til indtægt for ophævelse eller nedgørelse af ægteskabet. Han mente selv, han havde truffet det rigtige valg i livet ved ikke at blive gift, ja for ham var det det rigtigste valg. Men samtidig har S.K. skrevet meget smukt og sublimt om ægteskabet - ja, så sublimt at jeg flere gange har undret mig over, han som ikke-gift var i stand til at kunne gøre det.

For både F.K. og undertegnede er slaget for længst tabt, hvor meget vi end vil henvise til Guds skaberordning og Den hellige Skrift, som det så ofte er sket. Obama har netop på ny opfordret til pro-homoseksuel lovgivning omkring ægteskabet - "same sex marriage" som det hedder derovre. Hele den vestlige verden har truffet et tragisk, moralsk valg og er ved at grave sin egen grav.

Så slaget er tabt. Og dog! Det sidste ord bliver sagt, når den evige Gud har ladet både kirke og statsmagt løbe linen ud, og det  endelige regnskab gøres op. Intet er tåbeligere end at fremture sin revolte mod Guds ord (ved fx at hævde, at det ej gælder vor tid, mht homosex), for evighedens opgør forestår ultimativt for hver og en, uanset hvor meget der excelleres i store, hovmodige ord.

Ingen kommer uden om ordene: "Gør dig rede til at møde din Gud!" (Amos 4:13 Lykkeligvis er dette muligt i dette liv ved personlig syndserkendelse og omvendelse til Ham, som bar al verdens synd, også homoseksualitetens synd.

-jn-

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)