Forside Klummer Julegaven ikke under, men PÅ træet!
Julegaven ikke under, men PÅ træet! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Mandag, 24. december 2012 03:55Det gjorde mit hjerte godt at læse, hvad en god ven netop skrev på internettet under datoen 24/12.12:

” min vigtigste julegave ligger ikke under et træ, men hang PÅ et træ.”


Den sætning fortjener at blive hængende, så den rigtig kan brænde sig ind i vore hjerter.

Profeten proklamerer:  ”Et barn er os født, en Søn er os givet..”  (Es. 9:6).  I Betlehem blev Han født.  På Golgata blev han givet, som skrevet står:  ”Han… sparede ikke sin egen Søn, men gav Ham hen for os alle!”  (Rom. 8:32)  Det skete, da Han hang på Golgatas træ.

Vi har hos os i øvrigt ikke noget træ med gaver under.  Min kone har godt nok købt et juletræ, men det står lysende udenfor på havens terrasse.  Det er der noget symbolsk i, for min lille kone er ikke bare ved juletid, men året igennem optaget af at glæde andre udenfor vort hjem.  Så har jeg ikke sagt for meget.

Men vore elskelige, unge tamilske venner har et flot, pyntet juletræ fra gulv til loft i stuen med gaver under.  Deres indbyrdes kærlighed er rørende, og de kappes om at glæde hinanden – og andre.  Sønnen i huset, som samtidig er min IT administrator, sagde til mig:  ”Når vi nu alle sammen er sammen 2. juledag, kunne vi så ikke også samles om Guds ord?”  Det glædede mig meget, og da har jeg ikke det mindste imod, at deres fine juletræ står dér som lysende baggrundskulisse.

En ekstra, uventet gave fik jeg efter gudstjenesten i en af vore landsbykirker lillejuleaftensdag, da jeg under kirkekaffen bagefter havde 2 hjerteknusere siddende på hver side af mig, 2 dejlige 13-årige piger, som jeg delte evangeliet med om Ham, som ”hang på et træ”.  Det var ikke til at undgå, da jeg gav dem som et minde mit lille kort med dannebrog på med min amerikanske historie om, hvad korset i vort flag står for.  Jo, jo, jeg måtte meget gerne bede for dem.

Ja, må min vens internet-påmindelse være vort omdrejningspunkt både i julen og hver eneste dag året rundt!

”Gud ske tak for Hans uudsigelige gave!” 
(2. Kor. 9:15)

24.12.12 – jn

 
Copyright © 2020 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)