Forside Artikler EU i Antikristens tegn
EU i Antikristens tegn Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Onsdag, 03. oktober 2012 04:40



(i anledning af 40-året for Danmarks medlemskab)

Kristeligt Dagblad (som nogle af os foretrækker at kalde u-Kristeligt Dagblad) skriver nu i sin leder:

”Danskerne valgte rigtigt den 2. oktober 1972. I dag skal vi ikke frygte et for stærkt, men derimod et for svagt Europa.”  Redaktøren giver os  et naivt skønhedsmaleri af EU.

Det p.t. kaotiske Europa vil igen få en stærk mand, en super- og mirakelmand, som der længe har været sukket efter.  EU har selv – drømmende - talt om en ”superpræsident”.

Den belgiske supereuropæer, Henri Spaak, forudså for over 50 år siden, at en sådan leder vil komme.  ”Vi véd ikke, hvem han er eller hvorfra han kommer, men vi véd han kommer, for vi venter ham!”

Men længe før ham har det profetiske ord i Bibelen forudset en sådan leder, - en anti-Messias identisk med ”dyret” i Åb. 13 og ”den kommende fyrste” i Dan. 9:26  (her må vi ty til andre ovs. end den nuværende danske – eller til en af vore meget gamle ovs.).

Han er den magtfulde konge i Dan. 7 fra ”det fjerde rige”, dvs. Romerriget.  Vi taler undertiden om ”det genoplivede romerrige”, men Romerriget som idé lever stadig i bedste velgående.  Dets endelige skikkelse under en satanisk diktator (”den kommende fyrste” – ”dyret” – ”den lovløse” i 2. Tess. 2) venter dog endnu på sin opfyldelse.

Der er for mig igen tvivl om, at med EU lægges scenen lidt efter lidt  til rette for denne sidste sataniske genistreg.  Bibelen har meget at sige herom og for den gudfrygtige bibellæser vil et sådant studium ikke være forseglet (utilgængeligt), som nogle fejlagtigt tror.

Den bibeloplyste troende vil ikke bare følge med tiden, men vil være forud for sin tid med et mangefold bedre klarsyn end de mest ”visionære” statsledere.  Og de vil (som issakariterne i 1. Krøn. 12:32) vide, hvad der skal gøres.

Men hvad skal der gøres?  Herrens ”dagsorden er uændret, nemlig at forkynde ”evangeliet om Jesus”  (Ap.G. 8:35), for er end – profetisk set - klokken mange, er evangeliets tider ikke slut.

3.10.12 – jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)