Forside Klummer Guds nåde har ingen udløbsdato!
Guds nåde har ingen udløbsdato! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Tirsdag, 25. september 2012 02:20



En mand, der var kommet bort fra Herren, spurgte angerfuldt:  ”Kan jeg komme på gammel nåde?”  Ja, Gud være lovet!  Den var ikke brugt op. Klages.3:22.

Sådan er det med Guds ord.  Du har muligvis ligesom jeg sat datoer ud for bestemte bibelord, der blev dig til særlig hjælp i livet.  Men Guds ord og nåde har ingen ”udløbsdato”.  Tak og lov!

Hvem af os har ikke begrædt meget af vor fortid?  Jeg mener selv som kristne!  Det havde Paulus utvivlsomt også.  Men det er godt som han at kunne lægge fortiden bag sig. Fil. 3:13.

”Kom ikke det svundne i hu, tænk ikke på fortidens dage!  Thi se, nu skaber jeg nyt…”  Es. 43:18-19.  -  Jeg kunne sætte mange datoer ud for lige det ord, som tit har været ”genbrugt”.

En lidt ”opstemt” ven sagde engang til os:  ”Min kones og mit liv er vidunderligt lykkedes!” Jeg vidste, han ikke talte sandt og sagde det til ham.  Han blev vred.  Jeg havde været uhøflig, sagde han.

Og dogl  ”Han, som begyndte sin gode gerning i jer vil fuldføre den indtil Jesu Kristi dag!”Fil. 1:6. Trods vore fiaskoer.  Kristi nåde mod os vil, ved vejs ende, ikke være forgæves. 1. Kor. 15:10.

25.9.12 – jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)