Forside Klummer "Der gik en færgebåd over..."
"Der gik en færgebåd over..." Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Torsdag, 08. oktober 2009 07:25Ordene om færgebåden er fra 2. Sam. 19:18 (i en gl. ovs.), som min gode ven, Th. Mundus, en benådet dansk/norsk forkynder, brugte som tekst ved min morfars begravelse for mange år siden.  ”Nu har færgemanden været og hentet ham”, husker jeg han sagde.  Som dreng var jeg betaget af det malende billede, han brugte.

Dagen i dag er dødsdagen for min gode ungdomsven fra New Tribes Mission, Roy Christopher, som familien i dag vil mindes.  Han havde fået en særlig nådegave til at tale til børnene, og hans egne børnebørn og mange andre savner ham usigeligt.

Men han vil blive mindet som en af de mange, der blot er gået i forvejen, og som kom vel over på den anden side til en lys og lykkelig evighed.

Inspireret af en samtale med en døende, ung kvinde skrev Trygve Bjerkreim den højt skattede, norske sang ”Han ta´r ikke glansen af livet”, hvor et af versene lyder (på norsk):

Han fører deg frelst over fjorden,
Heilt fram til den himmelske strand,
Når døden sin brotsjø du møter,
Vil Jesus dra båten i land!

Samme vakre billedsprog, ikke sandt? Men baseret på Kristi evangeliums virkelighed, som også er enhver troendes virkelighed!

-8.10.09 – jn -

 
Copyright © 2022 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)